‘Gift ved første blik’-deltager har født

Lykken har tilsmilet den lille familie, der er gået fra tre til fire.

Af Rikke Lynge - 24. marts 2022 kl. 12:05

Katrine Aakjær Nielsen kendt fra ‘Gift ved første blik’ gik næsten en uge over termin, før hun fik lov til at møde familiens mindste.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Artiklen fortsætter under videoen af ‘Luksusfælden’-eksperten Louise, der fortæller om graviditet. 

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet 

– Og så kom Sofus endelig og fuldendte vores lille familie. Den 21.03.2022 kl. 18:25. Flotte 4674 gram og 54 cm. Det var en hård fødsel for hans mutti, så vi bliver på Skejby i et par dage, men lillebror klarede den med bravour. Der er allerede krummer i den knægt, skriver Katrine og viser lillemanden frem på Instagram og uddyber:

– Fødslen tog fuldstændig røven på mig ved at være meget mere smertefuld og voldsom end storesøsters, men mere om det senere i en fødselsberetning, når overskuddet er der, fortæller den nybagte mor.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’

Ifølge Katrine er der dog ikke kun trælse ting at fortæller om begyndelsen med lillebror.

– Til gengæld har vi fået en meget bedre ammeopstart end med storesøster, så allerede der er vores to guldklumper som nat og dag. Lige om lidt skal de møde hinanden for første gang, og jeg tuder allerede ved tanken, skriver Katrine, der efter ægteskabet i DR-programmet har fundet sammen med Jeppe, som hun foruden den nyfødte dreng har datteren Karla fra 2019 med.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer

Se det søde klip herunder, hvor Karla møder sin bror for første gang.