'Gift ved første blik'-Camilla er blevet indlagt

Den aktuelle ‘Gift ved første blik’-deltager har været indlagt på Rigshospitalet siden torsdag.

Af Emilie Holm Egebro - 22. marts 2017 kl. 13:32

Siden torsdag i sidste uge har ‘Gift ved første blik’-deltageren Camilla Ellekilde Høj været indlagt på Rigshospitalet i København. Knap en hel uges indlæggelse lyder umiddelbart meget alvorligt, men 33-årige Camilla selv er ved godt mod:
– Jeg har nyrebækkenbetændelse. Det har jeg fået, fordi jeg tidligere i mit liv har haft en nyresygdom, som jeg har fået af en halsbetændelse for mange mange år siden. Derfor skal jeg være ekstra opmærksom, når jeg får blærebetændelse, hvilet jeg gør engang i mellem. For når jeg får en blærebetændelse, kan det udvikle sig til en nyrebækkenbetændelse, hvis jeg ikke passer meget på, fortæller Camilla til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Allan: Det gav en ro at aftale skilsmisse
– Tirsdag i sidste uge fik jeg blærebetændelse, og det udviklede sig desværre. Det er da rigtig træls, men jeg er ved godt mod, da det er noget, jeg har prøvet før, og det er ikke noget alvorligt. Det er bare noget, jeg skal være opmærksom på. Det går dog meget bedre, så forhåbentlig kommer jeg ud igen en af dagene.
Camilla afslører, at hun har haft besøg af Nicolas, som hun er blevet gift med i ‘Gift ved første blik’. Hun tilføjer desuden, at han har været meget omsorgsfuld overfor hende.
Selvom Camilla opholder sig i sygesengen, var hun frisk nok til at få taget et par billeder, da Realityportalen.dk besøgte hende på Rigshospitalet. Se galleriet med hende øverst i artiklen.
Se ‘Gift ved første blik’ på tirsdag klokken 20.45 på DR1.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Nicolas: Det er svært for min mor
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Martin: Derfor kunne vi ikke bo sammen
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Birgitte opdaget på Tinder
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.