'Gift ved første blik'-Anja og Dennis: Sådan går det i dag

Nu fortæller Anja og Dennis, hvordan det er gået dem, efter de valgte at blive skilt i programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 10. oktober 2019 kl. 20:40

Umiddelbart så det ud til, at Anja og Dennis virkede som et godt match i ‘Gift ved første blik’. De to havde god kemi og hyggede sig meget i hinandens selskab under programmet. Romancen mellem dem udviklede sig også undervejs, men i sidste afsnit af DR-programmet gik det pludselig galt mellem dem. Parret følte nemlig ikke, at de helt havde sig selv med i eksperimentet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Gift ved første blik’-parrene ser hinanden inden brylluppet
Derfor besluttede de sig for at lade sig skille i slutningen af aftenens afsnit.
– Dennis og jeg har snakket det igennem, og vi er nødt til at nulstille. Derfor er jeg nødt til at sige nej, for vi har brug for at starte forfra, lød svaret fra Anja, mens hun fældede en tåre.
– Der er så mange omstændigheder, der gør, at vi er nødt til at sige nej og ikke skal forblive gift. Så vi skal mærke efter og restituere, og så skal vi lære hinanden at kende fra start i vores tempo, forklarede Dennis, hvorefter han slog fast, at han håbede på, at han og Anja havde en chance sammen efter eksperimentet, når de lige havde haft lidt tid hver for sig.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden
LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar
Det viser sig dog, at Dennis og Anja ikke har besluttet sig for at give forholdet en ekstra chance.
– Jeg havde behov for at komme mig ovenpå eksperimentet og for alvor mærke efter mine egne følelser, hvilket der ikke var tid til i eksperimentet. I den periode nåede jeg frem til, at jeg ikke kunne se Anja og jeg sammen i fremtiden. Vi har derfor ikke mødtes efter programmet, men kun sms’et lidt og talt i telefon sammen en enkelt gang, fortæller Dennis til Realityportalen.dk.
– For mig var det var en hård beslutning at sige nej til at forblive gift, da det selvfølgelig var drømmen, da jeg meldte mig. Men for Dennis og jeg var forløbet rigtig hårdt at være en del af. At gå fra at være sig selv og til at være tre nye bekendtskaber (inklusiv et kamera) de fleste timer af døgnet. Vi var pressede under det mest af forløbet – også mere end jeg nok selv var opmærksom på. Dennis og jeg var rigtig gode til at kommunikere sammen i starten af forløbet, men forløbet tog også hårdt på os, og som tiden gik, blev det sværere og sværere for os. Efter optagelserne havde vi brug for ro og til at reflektere. Vi samlede den aldrig rigtigt op efter afslutningen og har besluttet os for ikke at prøve igen. Og med tiden har jeg indset, at rammerne ikke var ideelle for Dennis og mig, forklarer Anja.
LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv
LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Håber på at finde den rette

Dennis og Anja endte derfor ikke med at have held i kærlighed og finde den eneste ene under programmet. Det betyder dog ikke, at nogen af dem har opgivet håbet om at finde kærligheden i fremtiden.
– Sommeren var god for mig og bød på oplevelser med venner og familie, som gav mig en masse ny energi. Jeg er sidenhen flyttet til en mindre by udenfor Viborg med masser af natur omkring mig og mere plads, og det har været godt for mig. Så tiden er blevet brugt på at restaurere gamle møbler, lave nye møbler og indrette og arbejdet, hvor der har været gang i den. Nu er jeg klar til at skulle ud og finde kærligheden, fortæller Dennis.
LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv
– ‘Gift ved første blik’ har lært mig, hvor vigtig kommunikation er i et parforhold. Særligt, når man er stresset og presset fra alle sider. Lige nu har jeg fokus på mine studier og mine veninder, og jeg bruger kræfterne her. Skulle kærligheden komme på et tidspunkt, må jeg se på det. Jeg har bestemt ikke afskrevet at finde en at dele livet med efter oplevelsen her, men lige nu er fokus et andet sted, lyder det fra Anja.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Luna: Det ser man ikke på tv
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv