Gift på sin fødselsdag: Det glemmer jeg aldrig

De faldt hurtigt i hak, men landmanden Daniel skal nok ikke regne med at kunne lokke Samantha med til et liv på landet. Det afslører hun til HER&NU/Realityportalen.

Af Kenth G. Madsen - 26. august 2021 kl. 20:55

Landmanden Daniel havde den store fornøjelse at kunne holde 28-årige fødselsdag samtidig med at blive smedet sammen med 29-årige Samantha i aftenens afsnit af ‘Gift ved største Blik’.

– Så på den måde kommer jeg aldrig til at glemme bryllupsdagen, lyder det optimistisk fra Daniel til HER&NU efter den romantiske bryllupsfest med familie og venner på Kurhotel Skodsborg nord for København. Og Daniel faldt pladask for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Det fortsatte på bryllupsnatten

– Mit første indtryk var, at hun var smuk og yndig, sød og rar at tale med. Hun var lige så spændt og nervøs, som jeg selv. Det var en vild måde at blive gift på, konstaterer landmanden oven på den store dag. Han har altid haft svært ved at havne i et parforhold.

– Enten har jeg altid været for kritisk, ellers også ender jeg i en situation, hvor vi ikke kommer videre end venskab. Men når vennerne begynder at stifte familie, og man selv står tilbage, så kan jeg godt savne tosomheden, indrømmer han, der drømmer om et klassisk liv med far, mor og børn. Til daglig er han i gang med en videregående landbrugsuddannelse i Aarhus, hvor han også bor, så han har ikke en gård – endnu.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-finalist og ‘Beauty Bosserne’-stjerne er blevet gift: Sådan mødtes vi

– Jeg har nok inderst inde en drøm om en dag at blive klassisk landmand, og jeg tror nok, Samantha ville kunne finde sig i det, hvis det kommer dertil, mener Daniel. Men heri er han nok ikke helt på bølgelængde med virkeligheden.

– Altså det har jeg ikke specielt lyst til. Det er ikke fordi, jeg drømmer om at bo i storbyen resten af mit liv, men jeg vil ikke bo et sted, hvor der er to kilometer til nærmeste nabo. Det er ikke lige drømmescenariet, afslører Samantha, hvis far er dansker og mor er fra Nigeria. Til gengæld fik hun som det også fremgik af afsnittet, et meget positivt indtryk af Daniel.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ændring i Stjerne Boksning

Om bryllupsnatten siger Samantha. – Det gik stille og roligt, vi snakkede og faldt i søvns, siger Samantha. (Foto: Brian Lichtenstein/Snowman Production)

– Han virker sød og rar, venlig og smilende, og jeg var på ingen måde skræmt, siger Samantha om gommen. At kaste sig ud på det dybe vand og indgå et arrangeret ægteskab betød også et kontroltab.

LÆS OGSÅ: Bro deler kærlighedserklæring til ny ‘Paradise’-kæreste

– Jeg blev nervøs over de mange ukendte faktorer, men samtidig fik jeg udfordret mig selv. Det var også sundt, siger Samantha, der kun har været i et forhold, der varede et halvt års tid, inden Daniel kom på banen.

– Mine drømme går i retning af et klassisk familiemønster med børn på et eller andet tidspunkt. Jeg synes faktisk at afsnittet er fint klippet i forhold til den virkelighed, vi oplevede, siger Samantha.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Seks kendte danskere er klar i nyt realityprogram