Geordie Shore-stjerne: Nu vil jeg tages seriøst

Den engelske realitystjerne har nye planer for fremtiden, og også et ønske om mere privatliv.

Af Dan Bjerggård - 7. november 2014 kl. 11:56

Vicky Pattison er kendt fra det skandale ombruste MTV-program ‘Geordie Shore’, men da hun gæstede København i anledningen af EMA pre-party, afslørede hun overfor Realityportalen, at hun er klar til at lægge det vilde festliv på hylden.
– ‘Geordie Shore’ har været mit liv de senest fire år, og det har været en helt fantastisk oplevelse, men det er på tide, at jeg rykker videre, fortæller Vicky til Realityportalen.dk, og uddyber:
– Jeg er blevet 27 år, og det er på tide at lave noget, som folk vil tage mere seriøst. Jeg har andre talenter end at drikke mig fuld.
LÆS OGSÅ: Vicky fra ‘Geordie Shore’ fortryder sex på TV
Drømmer om nye TV-eventyr 

(Foto: Martin Hvistendal)

Vicky måtte lade kæresten James blive hjemme i England, og havde derfor sin mor med til showet. (Foto: Martin Hvistendal)


Hun har haft sex på TV, haft følelsesmæssige udbrud og nedbrud for åben skærm, og efter eget udsagn har hun været fuld i flere lande, end de fleste mennesker vil opleve i deres livstid. Men ifølge Vicky, så er hun klar til at lægge det hele bag sig, og blive taget seriøst.
– Jeg drømmer i om, at jeg i fremtiden kan blive tv-vært. Det kunne være rigtig fedt at blive vært for et program som eksempelvis ‘X Factor’, lyder det fra realitystjernen.
Udover at medvirke i ‘Geordie Shore’ har Vicky formået at skrive en selvbiografi, skabt sin egen kollektion af hår-extensions samt åbnet sin egen natklub i London.
LÆS OGSÅ: ‘Geordie Shore’-drengene: Reality-TV er ikke lutter lagkage
Vil have mere privatliv
Det er ikke kun et ønske om at blive taget seriøst, der har fået Vicky Pattison til at forlade ‘Geordie Shore’, det er også et ønske om mere privatliv. 
– Programmet giver ikke meget privatliv. Folk har set mig have sex på tv for guds skyld! Jeg har en skøn kæreste, og forhåbentlig skal vi giftes og have børn sammen, slutter hun.
Det store EMA show kan opleves på MTV søndag d. 9 november 2014, klokken 21.00. 
SE OGSÅ: Stjernerne indtog den røde løber til EMA pre-party i VEGA
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.