Genkender du ‘Bachelor’-babe: Her har du set hende før

Det populære datingprogram ‘Bachelor’ er ikke Sofies debut på TV.

Af Lotte Knudsen - 10. juni 2022 kl. 20:55

Tirsdag den 31. maj havde TV 2 premiere på det populære datingprogram ‘Bachelor’, hvor 17 kvinder er taget til Den Dominikanske Republik i jagten på kærligheden.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rachel fra ‘Årgang 0’ fortæller om sin nye kæreste Nikola… 

Blandt kvinderne er 29-årige Sofie Skov, og med sit store tandpasta smil og lattermilde sind stjal hun både seernes og ungkarlenes opmærksomhed med det samme.

Og hvis du synes, at du kunne genkende smilet og latteren, er det ikke så mærkeligt.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

‘Bachelor’ er nemlig langt fra Sofies første gang på skærmen.

I Danmark arbejder Sofie Skov som journalist, og forud for sin deltagen var hun ansat som reporter hos DR på TV Avisen. Her har hun blandt andet sendt live fra Midt- og Vestjylland om corona, mink og kommunalvalg.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Mette forklarer møde med Kasper: Det skete der på Bornholm

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sofie Skov (@sofiegskov)

 

Journalist og deltager.

LÆS OGSÅ: Christianes sorg: Har mistet barnet

At nogle seere kan genkende hende i realityprogrammet, og at de senere hen igen kommer til at se hende som nyhedsjournalist, gør hende ingenting. I Sofies verden kan man sagtens være seriøst journalist og realitydeltager.

– Selvom jeg er nyhedsjournalist, kan jeg godt stå på mål for gerne at ville finde kærligheden. Jeg synes ikke, at det er pinligt, at jeg gerne vil være lykkelig og tage nogle chancer, selvom jeg har et voksenarbejde.

– Jeg kan godt lide reality, og jeg synes, at det ville klæde mange at lægge deres fordomme på hylden, når det gælder den genre. Det er en ret vigtig genre, synes jeg. Det er rigtige mennesker med rigtige følelser, som er nemme for andre at spejle sig i, lyder det.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Christian og Vincent får et lift af far