Geggos kæreste vil giftes: Jeg har en genial plan

Geggo og kæresten Cengiz er slet ikke i tvivl om, at der på et tidspunkt kommer bryllup på Bryggen.

Af Jonas Sand - 15. september 2015 kl. 8:46

I starten af det nye år bliver Stephanie “Geggo” Christiansen og Cengiz Mads Salvarli forældre til en lille dreng eller pige, og derfor er det nærliggende at tro, at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen snart skal have en ring på fingeren. Men hun må vente lidt endnu.
– Uha, der er meget pres på mig. Jeg tænker, at vi lige får den lille ud, og så må vi se på det. Det hele skal jo heller ikke ske med det samme, for så går hun jo bare og keder sig resten af livet. Det kan vi jo heller ikke have, griner Cengiz til Realityportalen.dk.
– Vi har mange år sammen endnu. Først får man lige en unge, så bliver man gift, og så får man en ny unge bagefter. Så holder man det hele tiden lidt nyt, og så keder hun sig jo aldrig.
SE BILLEDERNE: Geggos mave vokser
 Vil være hvid brud
Men selv om bryllupsklokkerne ikke er noget, som kommer til at ringe på Bryggen i den nærmeste fremtid, så er det noget, som Cengiz allerede har i tankerne.
– Vi skal helt sikkert giftes på et tidspunkt. Jeg har planen klar, og det er faktisk en ret genial plan, slår Cengiz fast.
Og det er noget, som hans kæreste er meget tilfreds med.
– Nu ved han jo ikke, om jeg siger ja. Ej, det skal vi helt sikkert. Jeg skal da være hvid brud, og det er jo ikke noget, jeg kan blive alene, griner Geggo.
Se flere billeder af det forelskede par i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggos kæreste: Jeg er så klar til børn!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.