Geggos hjemmetest afslører kønnet: Vi venter en …

Hvis man skal tro den hjemmetest, som ‘Familien fra Bryggen’-stjernen har taget, så venter parret sig en dreng.

Af Jonas Sand - 1. oktober 2015 kl. 13:48

Stephanie “Geggo” Christiansen og kæresten Cengiz venter barn, men parret har indtil videre holdt kortene tæt ind til kroppen omkring kønnet. Men i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ finder vi ud af det.
Men på sin blog har reality-stjernen fundet en sjov hjemmetest, hvor man med natron og urin kan se, hvilket køn man venter. Man blander de to ting, og hvis det bobler, så venter man sig en dreng, og hvis ikke, så venter man sig en pige.
– Jeg er meget skeptisk omkring det, og tror det er noget fis. Nogle tror dog 100 procent på det, og jeg har besluttet mig for at teste det nu. Vi kender kønnet på vores barn, så derfor er det lidt sjovt at se om testen nu passer, skriver hun.
I blog-indlægget har Geggo lagt en video op, hvor hun tager testen, bobler og syder det tydeligt i glasset. Hvis man skal tro på testen, venter hun og Cengiz altså sig en dreng.
Om det passer, kan du se i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ klokken 20:00 på TV3.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg ELSKER ‘De unge mødre’!
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan bliver barnets navn
LÆS OGSÅ: Geggos kæreste vil giftes: Jeg har en genial plan
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.