Geggo vinder fornem pris: Min mor bliver meget stolt af mig

Det var en lykkelig Geggo, der vandt prisen som ‘Årets webstar’ til ZULU Awards.

Af Louise Andersen - 31. januar 2018 kl. 21:16

Første gang kan sagtens være lykkens gang. Det beviste Stepanie Geggo, da hun her til aften løb med prisen som ‘Årets webstar’ til ZULU Awards. Det er første gang, Geggo er nomineret til en ZULU Award nogensinde.
– Denne her pris, den kommer til at pynte hjemme hos mig. Det er den fedeste pris, jeg har sammen med tv-prisen. Det er mine favoritter. Kan jeg godt sove med den i nat? Er det mærkeligt? Den er jeg virkelig, virkelig glad for, sagde Geggo, da hun havde fået overrakt prisen.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
Geggo havde ikke regnet med at vinde, men det gjorde hun – og det skal naturligvis fejres.
– Jeg har allerede fået et par øl, og jeg er lidt varm i kinderne. Det kan I ikke se, fordi jeg har for meget foundation på, men jeg skal drikke nogle flere øl, og så kører min søde mand hjem, smilede Geggo.
LÆS OGSÅ: Simona efter voldsom dokumentar: Sådan har folk reageret
Linse befinder sig i øjeblikket i Spanien, men Geggo er ikke i tvivl om, at hun er hamrende glad på hendes vegne.
– Hun bliver så stol af mig. Hun ved godt, hvor meget jeg elsker ZULU, så jeg tror, at hun bliver meget stolt af mig, sagde Geggo.
ZULU Awards sendes på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY søndag den 4. februar. Se alle vinderne herunder:
LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!

Årets danske film: ‘Underverden’

Årets nye navn: Skinz

Årets hit: Skinz: Jeg har en pige

Årets kunstner: Rasmus Seebach

Årets lyd: GO’ NOVA – NOVA FM

Årets originale tv-program: Petra elsker sig selv

Årets livenavn: Nik & Jay

Årets danske tv-serie: Perfekte Steder

Årets tv-vært: Sofie Linde

Årets danske skuespiller: Dar Salim: Underverden

Årets webstar: Stephanie Karma (Geggo)

Det vi allesammen grinte af: Holly: Uffe Holm

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering