Geggo vil åbne stripklub med kæresten

Geggo har helt styr på, hvad hun gerne vil lave efter sin tv-karriere.

Af Jonas Sand - 19. marts 2015 kl. 16:20

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Foto: Facebook

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Foto: Facebook


Geggo og resten af ‘Familien fra Bryggen’ har i øjeblikket stor succes med deres tv-program, der kører på syvende sæson. Men selv om hun elsker at lave tv, så er det ikke kun det, hun drømmer om at lave resten af livet.
– Jeg vil gerne åbne mig en skønhedsklinik, og derefter kunne jeg godt tænke mig åbne en stripklub. Jeg håber, at jeg kan lave begge ting med min kæreste, så vi kan have det sammen, fortæller Geggo til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Forelsket Geggo: Jeg er så lykkelig
Har Geggo været stripper?
Det er bestemt ikke en drøm, hun har fra fremmede. Hendes mor, Linse, har tidligere ejet en stripklub, og det er her, Geggo har fået inspirationen til det.
– Jeg har været barchef på min mors stripklub i fem år. Jeg ved, hvordan det hele foregår, og jeg er god til det. Det er min drøm, så det kunne være virkelig fedt.
Netop på grund af sit tidligere job på stripklubben Copenhagen Redlight bliver Geggo ofte spurgt om, om hun selv har været stripper. Det afviser hun dog på sin nye blog. Men hun er uddannet pole-dance instruktør, og så har hun optrådt som stripper i en musikvideo.
Du kan følge Geggo og resten af familien i aften kl. 20:00, når TV3 sender ‘Familien fra Bryggen’.
LÆS OGSÅ: Linse og Mopper godkender Geggos kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.