Geggo taler ud om kontakten til Mikkel Kessler i ny bog: Jeg savner ham

Geggo udkommer i dag med sin første bog, hvori hun sætter ord på forholdet til sin onkel Mikkel Kessler.

Af Rikke Lynge - 6. maj 2020 kl. 7:06

I dag er Stephanie Karma Salvarlis bog, ‘Geggo – Fra vild teenager til businesskvinde og mor’, på gaden. I bogen beskriver Stephanie, også kaldet Geggo, sit livs rutchebanetur på godt og ondt.
– I min bog lukker jeg jer helt derind, hvor jeg aldrig har lukket jer ind før. Jeg har sommerfugle i maven og er samtidig død-nervøs for, hvordan i tager imod min allerførste bogudgivelse, skriver Geggo i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Geggo kæmper med ny lydbog: Jeg har en fejl på mit stemmebånd
En ting, som har været et stort mysterium, er, hvorfor Geggo og Linses bror Mikkel Kessler ikke taler sammen mere, og det forhold sætter Geggo ord på i sin nye bog, som kan købes fra i dag.
Geggo beskriver Mikkel som en storebror og til tider også som den far, der sjældens var der.
– Jeg ved ikke, hvor han fik den der beskyttende og ansvarsfulde side fra, men han passede altid så godt på mig, og vi var uadskillelige, skriver Geggo om sin opvækst i bogen.

Cengiz, Lea, Mikkel og Geggo var sammen taget til Mikkels talkshow i oktober sidste år, inden det gik galt mellem dem. (Foto: Henrik Hildebrandt).


LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt
Efter mormor Moppers død, som var hende, der holdte sammen på familien, er noget kommet imellem Geggo og Mikkel. Hvad problemet præcis har været bliver ikke beskrevet sort på hvidt, men måske konflikten heller ikke er så ligetil.
– Det er jo efterhånden ingen hemmelighed, at jeg desværre ikke rigtigt har kontakt med Mikkel i dag. Der har været så mange dumme uoverensstemmelser, som gør, at vi ikke taler sammen længere. Det er trist, og jeg savner ham. Men sådan er det en gang imellem i familier, særligt når alle er så skide stædige. Jeg håber bare, at vi en dag kommer tilbage til hinanden, for jeg har aldrig i mit liv troet, at vi skulle ende her, fortæller Geggo i bogen.
Geggo har ikke ikke ønsket at uddybe sagen yderligere.
LÆS OGSÅ: CHOK: Magnus og Aksel vinker farvel til ‘X Factor’