Geggo taler ud om aborten

Reality-baben fortæller om, hvor hårdt det var at tabe et barn.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juni 2015 kl. 10:22

I februar fik Stephanie ‘Geggo’ Christiansen en ufrivillig abort. Hun forklarede allerede den gang, hvilken forfærdelig oplevelse det var at gå igennem. Nu uddyber hun nærmere om tragedien på sin blog.
– Jeg vil gerne indrømme, at jeg blev sindssyg ked af det. Selv om jeg ikke er fan af at dyrke min sorg, når jeg er trist, så havde jeg brug for at købe for 400 kroner slik og gå hjem i seng sammen med Cengiz.
– Jeg ville bare have lov at være røv-fucking-ked af det, tude og være møghamrende skuffet, skriver Geggo.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så tilrettelagt er ‘Familien fra Bryggen’
Sker for mange kvinder
For Geggo hjalp det lidt, da hun fandt ud af, at hun ikke var unormal. Det var ikke hende, der var noget galt med, og hun var langt fra den eneste, der havde oplevet det.
– Vi besluttede os for, at vi ville have lov at være pisse skuffede den dag, og så måtte vi ligesom forsøge at tænke fremad i stedet. Det sker åbenbart ofte én gang for mange kvinder.
– Da jeg virkelig var frustreret og spurgte, hvad der var galt med mig, forklarede min læge mig, at det ikke havde noget med mig eller Cengiz at gøre, men rent genetisk var der gået noget galt med babyen.
LÆS OGSÅ: Geggo: Linse er den bedste mor i verden
Ny livsstil
Oplevelsen har betydet, at Geggo og Cengiz har lagt deres livsstil helt om. Og det er noget, som Geggo er rigtig glad for.
– Jeg har nu lagt Red Bull og kaffe på hylden, jeg har ikke røget cigaretter i over et år, og alkohol har jeg ikke rørt, siden før jeg fandt ud af, jeg var gravid i januar. I virkeligheden kunne jeg jo sagtens tage et par sjusser, inden jeg stod med en ny positiv test i hånden, men jeg har ikke lysten til at drikke alkohol, skriver hun.
– Jeg elsker faktisk den tilværelse, som Cengiz og jeg kører nu. Selvfølgelig kan jeg tage ud til arrangementer og på rød løber, men jeg drikker bare ikke. Men så ser jeg også bare dét bedre ud. Indrømmet – jeg har sgu ikke været alt for køn, når jeg var hammer-stiv på den røde løber.
HER kan du læse hele Geggos blog-indlæg om den tragiske abort.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Dét synes jeg om ‘Paradise’-deltagerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.