Geggo siger fra: Vil ikke dele sit liv med hele Danmark

Geggo har taget en svær beslutning om at springe fra familieprojektet, men hun er ikke i tvivl om, at det er det rigtige valg.

Af Louise Vilsbøl - 19. september 2016 kl. 09:02

Som tidligere beskrevet her på Realityportalen har Geggo, Mopper og Linse fra ‘Familien fra Bryggen’ arbejdet på en bog om deres liv, som skulle udkomme om halvanden måned, men nu har Geggo trukket håndbremsen og er sprunget fra projektet.
Da familien samledes med forfatteren og forlaget for at læse kapitlerne op sammen, gik det op for Geggo, at hun havde ladet sig rive med i samtalerne, og det var ubehageligt for hende at sidde og høre sit liv blive læst op i mindste detalje.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
– Forskellen på mig og min mor er, at hun er en “deler” – hun elsker at dele ud af ALT i sit liv, (helt ned til kønsbehåring og sexliv) og det er det, I elsker hende for. I know! Hun elsker at dele alt med jer, og hun er rigtig, rigtig god til det. Mange tror, at jeg gør det samme, men der er meget, jeg holder tilbage og har valgt at holde privat, skriver Geggo på sin blog og fortsætter:
– Jeg deler også af mit liv, bevares, jeg deltager i et tv-program om mig og min familie på 10. sæson, hvor vi lukker jer ind i vores liv – men her vælger jeg jo, hvad jeg har lyst til at dele. Især nu hvor jeg er blevet ældre. Jeg vil også gerne gemme lidt, for jeg har også bloggen her, hvor jeg selv kan sidde og formulere og fortælle de ting, jeg føler I skal vide. Hvis det hele er skrevet ned i en bog, så snupper pressen det, og så er det ude hos alle.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz dropper Bryggen
Går glip af mange penge
Geggo beklager overfor sine fans, som hun godt ved har glædet sig til bogen, men hun beder dem om at forstå.
– Alt i alt, så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje, og så langt fra hvad jeg er vant til i ‘Familien fra Bryggen’ på TV3. Jeg følte mig blottet og fik helt kvalme ved tanken om, når den bog skulle udgives, fastslår hun på bloggen og afslører, at hendes valg om at trække håndbremsen bestemt ikke er uden konsekvenser.
– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går glip af mange penge ved at springe fra – men de penge må jeg tjene på en anden måde, jeg er heldigvis ret god til det. Jeg føler en stor lettelse og en vægt af mine skuldre ved at sige til forlaget, at jeg springer fra – det er det helt rigtige at gøre for mig.
Geggo ved endnu ikke, om Mopper og Linse vil fortsætte med bogen uden hende. Læs hele blogindlægget med alle overvejelserne omkring at droppe bogen her.
Geggo om syge Mopper: Hun er gladere nu, end hun har været længe
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.