Geggo: Sådan skal min fødsel foregå

Reality-baben løfter nu sløret for, om et kamerahold skal filme fødslen eller ej.

Af Emilie Holm Egebro - 15. januar 2016 kl. 8:45

Nu er der ikke længe til, at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og kæresten Cengiz bliver forældre til en lille datter. I den forbindelse har reality-baben fået en hel del henvendelser af fans, der gerne vil vide, om et kamera-hold skal være med under fødslen.
–  Der kan jeg kort sige: Nej, det skal der ikke. Vi har besluttet, at denne her oplevelse vil vi have for os selv. Det bliver den hårdeste og smukkeste oplevelse i hele vores liv, og her vil vi have lov til bare at være os, skriver Geggo på sin blog og fortsætter:
– Vi har den sødeste produktion i hele verden, så jeg er slet ikke i tvivl om, at de aldrig ville gå over min grænse, og at de ville respektere, hvis jeg sagde fra undervejs. Men vi tager denne her i privaten. Jeg laver nok en fødselsberetning på bloggen efter, men selve fødslen bliver altså uden kameramand, microports og tilrettelægger.
LÆS OGSÅ: Reality-par afslører: Sådan blev vi kærester
Håber på en naturlig fødsel
Geggo har termin den 29. januar, og her håber hun på at kunne føde naturligt. Heldigvis tyder alt på, at denne drøm går i opfyldelse.
– Lillepigen har lagt sig med hovedet ned ad, så chancen for, at jeg kan føde normalt, er næsten sikker – har jeg ladet mig fortælle. Det er jeg ovenud lykkelig for! Hele min ungdom har jeg sagt, at den dag, jeg skulle føde mit første barn, ville jeg gøre alt, der stod i min magt for at få et kejsersnit. Det er bare slet ikke tilfældet nu, forklarer Geggo og uddyber:
-Jeg vil føle ‘urkvinde’-følelsen. Jeg vil presse, græde og føde mit barn, som naturen har skabt os til. Kan det ikke lade sig gøre af en eller anden årsag, så er det jo bare sådan – og så er jeg ikke i tvivl om, at det vil være en super fed oplevelse alligevel. Det er bare ikke mit drømme-scenarie.
Se billeder af Geggo øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører sød video: Her skal vores datter sove
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.