Geggo: Så længe skal der gå, før Alba bliver storesøster

Der skal være flere børn i huset i Dragør, men det skal ikke være lige nu.

Af Lise Nygaard - 6. juli 2017 kl. 11:22

Rygterne har svirret om en snarlig familieforøgelse hos Geggo og Cengiz, men den lille mave skyldes, med Geggos egne ord, bare for meget kage.
Men håbet om endnu en Brygge-baby har sat sig fast i familiens mange fans, og selvom familien er rejst ud af landet, når spørgsmålet om søskende til lille Alba dem stadig.
Familien nyder lige for tiden hinandens selskab i det sydspanske, og for første gang i meget lang tid er de afsted uden et kamerahold. Men tv-familien kunne alligevel ikke helt undvære et kamera, så forleden sendte de live på Fremtids Peters Facebook-side, og fans fik mulighed for at stille spørgmål.
LÆS OGSÅ: Topløs Linse chokerer lydmænd
En af de mange spørgsmål lød på, hvornår Alba skal være storesøster.
–  Der går altså lidt. Jeg ved godt, at der går mange rygter om, at jeg er gravid – og tak siger jeg bare. Men min mave er altså helt flad, og jeg er ikke det, der ligner gravid. Men der går noget tid, vi har lige en masse planer, vi skal nå først, vi har ikke travlt, fortæller Geggo.
Alba er netop blevet 17 måneder og er så småt begyndt at snakke. Selvom Alba ikke har søskende endnu, mangler hun ikke jævnaldrende venner i familien, da Linses bror, Mikkel Kessler, har børnene Romeo og Rosa-Lia på henholdsvis tre og et år.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz’ bryllup kommer på tv
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Se hele livestreamen fra spanien her:

LÆS OGSÅ: Didde frygtede blodprop efter smertehelvede: Sådan har hun det nu
 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.