Geggo raser mod 'Mig og min mor-stjerne: Sørgelige kælling

Geggo er rasende på Mia fra ‘Mig og min mor’, som ønsker en abort for Brygge-pigen.

Af Jonas Sand - 22. juli 2015 kl. 21:04

I går kom det frem, at Stephanie ‘Geggo’ Christiansen venter barn med kæresten Cengiz Mads Salvarli. Men det er ikke alle, der er lige positive omkring den nyhed. Mia K. Petersen fra ‘Mig og min mor’ er én af dem.
– Nej, nej, neej, stakkels lille væsen. Jeg håber, at “Gud” tager dig tilbage igen. Ikke fortjent, skriver Mia blandt andet på sin Facebook-side.
Selv om Mia ikke nævner Geggos navn, så er ‘Familien fra Bryggen’-stjernen ikke ét sekund i tvivl om, at den handler om hende. Derfor er hun selv gået til tasterne.
– Hvor var du under dine børns opvækst? Var du ikke på gaden, i gang med at stikke dig selv i armen med heroin og sælge din krop for penge? Dine børn blev fjernet fra dig gentagne gange, men du mener simpelthen, at JEG, som har styr på mit liv 120%, burde lade være at få børn? skriver Geggo blandt andet i et opslag på Facebook.
 

//

Når en stiknarkoman af en usmagelig incest-opfordrende dame (Mia fra mig og min mor) vælger at udtale på en…
Posted by Stephanie, Geggo on 22. juli 2015

 
LÆS OGSÅ: HOT AFSLØRING: Geggo er gravid igen
“Nu er det nok”

Singleliv, mig og min mor

Mia K. Petersen fra ‘Mig og min mor’ sammen med datteren Joy. Foto: Janus Nielsen


Geggo slår fast over for Realityportalen.dk, at hun ikke er ét sekund i tvivl om, at Mias status handler om hende. Og det er ikke første gang, at hun har været ude med riven.
– Jeg er 120 procent sikker på, at det er om mig. En af hendes nære bekendte har bekræftet det over for mig. Jeg ville aldrig skrive det, hvis jeg var det mindste i tvivl, siger Geggo til Realityportalen.dk.
– Hun har før udtalt, at det var godt, at jeg aborterede, dengang det skete. Der lod jeg den ligge. Denne gang blev jeg nødt til at svare igen.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Geggo: Graviditeten var planlagt
Ret ironisk
I ‘Mig og min mor’ har Mia aldrig lagt skjul på, at hun har haft en vild ungdom og ikke altid været den bedste mor. Det har hun ændret på i de senere år, men alligevel mener Geggo, at Mia skal blande sig helt om.
– Hun er helt væk og er nok Danmarks dårligste mor. Det er egentlig ironoisk og ret sjovt, at lige netop hun udtaler dette, siger Geggo til Realityportalen.dk.
– Men lige meget hvad, så kan man bare ikke ønske sådan for andre. Hun er en voksen dame, og det er direkte flovt at skrive sådan en status omkring min lykkelige graviditet. Hun har bare ondt i røven, fordi hun selv var en dårlig mor.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Mia K. Petersen, som ikke vil kommentere på, om hendes status omhandler Geggo.
LÆS OGSÅ: Joy afslører: Så mange søskende har jeg
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.