Geggo raser: Jeg flirter ikke med Stolle!

Rygter om en ny reality-romance har gjort den smukke pige godt gal i skralden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. september 2013 kl. 20:12

I foråret blev Geggo single, efter et længere forhold med Nick Tristan, bedre kendt som Stig Tøftings søn. Ifølge flere medier skulle den frække pige for længst være kommet videre, og hun skulle eftersigende flirte på livet løs med Stolle, kendt fra dette års ‘Paradise Hotel’. Baggrunden for rygterne findes i flere kærlige Facebook-udvekslinger, som ifølge Geggo ikke er andet end venskabelige.

Stolle bekræfter, at han og Geggo blot er gode venner. (Foto: TV3 / Lemche og Serup)

Stolle bekræfter, at han og Geggo blot er gode venner. (Foto: TV3 / Lemche og Serup)


-Stolle og jeg har aldrig været sammen, og det kommer vi heller aldrig nogensinde til, slår Geggo i dag fast over for Realityportalen.dk.
De to venner har brugt en del tid sammen, hvilket har fået flere medier til at ane en begyndende flirt.
-Vi er blot gode venner, og sådan bliver det ved at være. Jeg har besøgt Stolle og Anna Due i Århus et par weekender i træk, mere er der ikke i det, konstaterer Geggo.
LÆS OGSÅ: Frække Geggo er blevet single
“Jeg er sær”
Geggo vil gerne slå fast én gang for alle, at hun ikke har været sammen med Stolle, og heller ikke kommer til det. (Foto: Bjørn Hvidsteen)

Geggo vil gerne slå fast én gang for alle, at hun ikke har været sammen med Stolle, og heller ikke kommer til det. (Foto: Bjørn Hvidsteen)


Som Geggo også pointerer, så er det ikke længe siden, hun er blevet single. Og den flotte pige har ikke planer om at finde en kæreste.
-Jeg skal ikke være sammen med nogen i lang tid, jeg er meget sær, hvad det angår, siger Geggo og forklarer, at hun stadig har svært ved at sluge bruddet med eks-kæresten.
LÆS OGSÅ: Geggo flytter i rækkehus
Elsker sit liv 
Trods rygter om en ny, svirrende romance, er Geggo glad og tilfreds med sit liv.
-Jeg elsker mit liv, som det er, for jeg er allerbedst til at være alene. Jeg er nok single i meget lang tid, siger hun.
De fleste vil nok give Geggo ret i, at “det der kærlighed” ikke altid er let.
-Det med følelser og forelskelse er ikke lige mig, det skal helst holdes på afstand. Jeg er ikke kærestepotentiale for nogen, jeg er en enspænder, slutter hun.
Følg Geggo og resten af ‘Familien fra Bryggen’ hver torsdag på TV3 klokken 20.00.
LÆS OGSÅ: Geggo jubler: Jeg overlevede
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.