Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er erklæret fan af ‘De unge mødre’, men især én deltager får hun det svært med at følge i den kommende sæson.

Af Jonas Sand - 21. august 2017 kl. 9:17

Når ‘De unge mødre’ vender tilbage tirsdag aften, bliver det med gensyn med 22-årige Nadia Shila Petersen, der for et år siden forlod Danmark, hvor hun kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
I stedet forsøger den unge mor at skabe en tilværelse for sig selv i USA, hvor hun lever på gaden sammen med sin mor, 47-årige Heidi Pedersen, og sin forlovede, Jeremy, som hun også venter en lille pige med, mens sønnen Kyle er blevet sendt tilbage til Danmark.

Geggo får svært ved at følge med i Nadia Shilas liv i den kommende sæson af ‘De unge mødre’. (Foto: Janus Nielsen)


En af seerne på tirsdag bliver formentligt ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’, der tidligere har fortalt til Realityportalen.dk, at hun er stor fan af ‘De unge mødre’. Og i et langt indlæg på sin blog deler hun nu sine tanker om hele sagen med Nadia Shila.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
– Jeg er mor, og mit morhjerte græder for det lille væsen. Jeg er da sikker på, at man kommer langt med kærlighed, og det er da også skide smukt og alt det der, skriver Geggo på bloggen og fortsætter:
– Men facts er bare, at børn skal have en ren ble, rent tøj og ikke bo i et telt på en motorvej med en mor uden nogen fast indtægt! En baby er ligeglad med, om mor og far er rige – fuldstændig! Men en form for fast indtægt er man altså nødt til at have.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få første glimt af Nadia Shila i den nye sæson af ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg ELSKER ‘De unge mødre’!
Alle børn fortjener deres forældre, men …
Nadia Shila havde sønnen Kyle med, da hun rejste til USA. Men efter en lang række henvendelser fra Danmark, valgte de amerikanske myndigheder at fjerne ham og sende ham tilbage til hjemlandet, hvor han nu bor hos sin far. Og det er måske det bedste, mener Geggo.
– Måske hendes søn faktisk er bedre tjent uden hende? Jeg ved det ikke. Alle børn fortjener deres forældre – hvis deres forældre vel at mærke vil dem det bedste. Måske hun godt selv kan se, at han fortjener bedre end et motorvejs-telt og at tigge til dagen og vejen?
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila filmer til nyt DR-program
Geggo og resten af ‘Familien fra Bryggen’ er blevet kendt for altid at sige deres ærlige mening. Og det havde hun også brug for at gøre denne gang.
– Mit mor-hjerte kan ikke klare det. Jeg måtte ud med det – og jeg er kendt for at sige min mening og være hudløst ærlig. Jeg kunne ikke lade være. Man kan komme langt med kærlighed og omsorg – men en ren ble, rent tøj og penge til mad (evt. et køkken?) kan man komme endnu længere med – overlevelses-mæssigt, fortsætter hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
Vil ikke hænge hende ud
‘Familien fra Bryggen’-stjernen slår fast, at hun ikke har skrevet blogindlægget for at hænge den unge mor ud og “være en modbydelig møgkælling”.
– Nej. Det er, fordi jeg er FORARGET. Mit hjerte græder for den stakkels søn, der kan sidde og lige om lidt se sin mor i et andet land føde hans søster og ikke engang gide rejse hjem for at kæmpe for ham, fortsætter hun indlægget.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
– Måske jeg sidder med en anelse håb om, at hun vil blive lagt ekstra mærke til og muligvis blive kaldt hjem til Danmark for at kæmpe for en der elsker hende – nemlig hendes søn! Og for at betale sin gæld hun har for at svindle en masse mennesker.
Her kan du læse hele Geggos lange blogindlæg om Nadia Shila og hele situationen.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg har fejlet rigtig meget med Kyle
LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf
LÆS OGSÅ: Nadia Shila-indsamling fjernet: Vi har en begrundet mistanke om misbrug
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.