Geggo om sin sommer: Vi skal på første kæresteferie

Reality-baben og kæresten Cengiz skal for første gang på ferie sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 15. juli 2015 kl. 17:55

Sommeren er i fuld gang, selv om vejret ikke viser de store tegn på det. Heldigvis for Stephanie ‘Geggo’ Christiansen står sommerferien på varme himmelstrøg. Hun har nemlig to rejser sydpå med kæresten gennem de sidste ni måneder, Cengiz.

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Foto: Facebook

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Foto: Facebook


– Vi skal for første gang på kæresteferie sammen. Faktisk hele to gange. Det glæder jeg mig virkelig meget til! Den første gang er til et hemmeligt sted, og den anden gang er til Spanien, afslører Geggo, som tidligere på ugen tog afsted på den første af ferierne.
– Det, der er allermest fab ved sommeren, er, at jeg kan få en tan. Og så elsker jeg sommerkjoler og alt det, der hører sig til sommer-outfits. Sommeren er en ekstra god anledning til at dresse sig op, og det elsker jeg.
Ifølge Geggo er de andre årstider, efterår, forår og vinter, dog lige så dejlige som sommer. Hun er vild med, at vi i Danmark har fire årstider i modsætning til så mange andre lande.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo skal være med i nyt program
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: Geggo vil åbne stripklub med kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.