Geggo om mormor-Linse: Hun har virkelig overrasket mig

Geggo vidste godt, at Linse ville blive en god mormor, men den populære Brygge-dronning har alligevel gjort stort indtryk.

Familien fra Bryggen
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. marts 2016 kl. 11:55

I dag fylder Linse 50 år. Og den karakteristiske kvinde kan bryste sig af at være både mor og mormor i en ung alder. Særligt rollen som mormor har givet Linse et ekstra lag, specielt hvis man spørger Geggo.
STORT GALLERI: Se Linses vilde forvandling

Familien fra Bryggen

Forholdet til Mopper betyder alt for Geggo, derfor er hun lykkelig over, at Linse er så god en mormor for lille Alba. (Foto: Janus Nielsen)


– Hun har virkelig overrasket som mormor. Jeg vidste godt, at hun ville elske Alba og være spændt omkring hende, men at hun ville være SÅ engageret, havde jeg aldrig turde drømme om. Hun elsker både sin nye rolle og Alba overalt på jorden, og rollen klæder hende bare SÅ meget. Det gør mig så varm indeni, at hun er så glad, siger Geggo i dag til Realityportalen.dk.
Derudover synes Geggo også, at det er ekstra dejligt, at Linse kun fylder 50 år, da det betyder, at Alba får glæde af Linse i mange, mange år fremover.
– Det er rigtig dejligt, at Alba har en så ung og frisk mormor. Jeg ved nemlig, hvor glad jeg er for at have min mormor, og hvor tæt jeg er med hende, så det er vigtigt for mig, at Alba får det samme.
Hjemme hos vinderne fra ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold
“Min mor går ikke op i sin fødseldag”
Linse Kessler fylder 50 År Foto: Lars E Andreasen

Linse Kessler fylder 50 År i dag.
(Foto: Lars E Andreasen)


I anledning af Linses runde fødseldag vil Geggo ikke løfte sløret for, hvad der skal ske.
– Min mor hader overraskelser, men mon ikke hun får en fødselsdag alligevel, siger hun drilsk.
Geggo gør dog også opmærksom på, at Linse ikke selv går særligt meget op i den runde fødselsdag.
– Min mor er ikke berørt af at fylde 50, hverken på den positive eller negative måde. Hun er faktisk nok ligeglad, hvis jeg kender hende ret. Jeg er ret sikker på, at vi andre går mere op i hendes fødselsdag, end hun selv gør. Hun føler sig ikke ældre, tror jeg.
Men hun er jo også en super hot grandma, se lige på hende.
Se ‘Familien fra Bryggen’ i aften kl. 20:00 på TV3.
Se også Geggos hilsen til Linse herunder:

STORT GALLERI: Maschas vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Mopper gav mig en flad, så det sang
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.