Geggo om Albas tv-optræden: Vi kan 100 procent stå inde for det - Her & Nu

Geggo om Albas tv-optræden: Vi kan 100 procent stå inde for det

Cengiz og Geggo har bestemt gjort sig overvejelser om datterens medvirken i ‘Familien fra Bryggen’.

Af Emilie Holm Egebro - 19. september 2019 kl. 20:58

Der er ingen tvivl om, at de fleste danske kendisser og realitystjerner gør sig mange overvejelser om, hvordan, hvor meget og hvornår deres børn skal eksponeres i offentligheden.
‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz er bestemt ingen undtagelse, og selvom de har valgt, at deres treårige datter, Alba, skal være med i TV3-programmet, har de bestemt også sat nogle helt klare regler for, hvor meget de synes, at danskerne skal have indblik i datterens liv.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
– Vi tager det helt stille og roligt i forhold til, at Alba bliver vist i et tv-program, som sendes, så hele Danmark kan se hende. Som forældre tror jeg, at det er vigtigt, at vi tager beslutningerne for vores børn, som vi kan stå inde for, og det er for eksempel også derfor, at vi ikke tager hende med til pressemøder, fordi vi ikke vil have, at der skal tages billeder af hende. Hun kommer heller ikke med på rød løber eller andre event, da vi har valgt, at det eneste, hun skal være med i, er ’Familien fra Bryggen’, forklarer Geggo og fortsætter:
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
– Det er vores måde at prøve at beskytte hende fra pressen, for vi har lavet det her program i 16 sæsoner, så jeg kan 100 procent stå inde for de ting, jeg optager med hende, og vores produktion kender også hende og vores præmisser og respekterer det. Og ja, så vokser hun op på tv og er med der, men jeg synes ikke, der er nogen forskel fra det og til Instagram. Kig på alle store personligheder, de har næsten alle sammen deres børn på de sociale medier, så for mig er tv ikke den store forskel.
Se Geggo, Cengiz og Alba i ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
Se det søde klip med Alba herunder:

CUTE! Så fin var Alba som brudepige til Geggo og Cengiz’ bryllup