Geggo og Linse er ikke på talefod: Det er svært

Forholdet mellem Geggo og Linse er helt koldt, og det påvirker dem begge.

Af Louise Vilsbøl - 6. maj 2021 kl. 11:00

I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ kommer man tættere på Linse og Geggo, end man tidligere har været. For første gang åbner de op omkring et uvenskab i familien, og det er noget, der går dem begge på.

– Tingene er lidt svære for tiden i vores familie. Vi er ikke på talefod med min mor, jeg er ikke på talefod med min mor, og den er lidt hård, fortæller en tydelig berørt Geggo i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Linse taler stadig dagligt med Alba via Facetime, og Geggo understreger, at hendes uvenskab med moren ikke skal gå udover Alba.

– Jeg ville aldrig forbyde hende, at hun må snakke med Alba, for det kan man ikke, Alba hygger sig med det, fastslår Geggo.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Linse: Det er overhovedet ikke sjovt

For Linse er det dejligt stadig at have kontakten med Alba, men hun er påvirket af ikke at være på god fod med sin datter.

– Vi plejer efter en uges tid – eller måske to, så er den virkelig gået langt, så plejer vi at sige; så skide værd med det. Men den her gang er der altså gået mange uger, og det er overhovedet ikke sjovt, og det er pisse privat, forklarer Linse, og Geggo supplerer i et andet klip:

– Det her er en af bagsiderne ved at leve det liv, vi gør. Det er, at folk har alverdens gætterier og alverdens påstande. Der er sket nogle ting, som gør, at min mor og jeg ikke taler sammen. Nogle ting, som jeg ikke rigtig kan se, hvordan vi skal komme tilbage fra for at være helt ærlig, lyder det fra en grådkvalt Geggo.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

Det er ikke første gang, der er offentlig kendt uvenskab i familien. Forrige år var Geggo og Cengiz ikke på talefod med Mikkel Kessler og hustruen Lea igennem længere tid, men de har dog atter fundet melodien, og for nylig kunne man se, Geggo og familien besøge Mikkel i anledning af hans søns fødselsdag.

Se mere om konflikten i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ på TV3 og Viaplay, og få et smugkig herunder:

LÆS OGSÅ: Derfor har Geggo og Linse aldrig haft juletraditioner