Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Det nygifte ’Familien fra Bryggen’-par nød afslapning og store mængder mad fuldt ud på bryllupsrejsen.

Af Katja Gasiorowski - 5. juni 2019 kl. 20:55

I slutningen af april sagde Geggo og Cengiz fra ’Familien på Bryggen’ ja til hinanden på Kokkedal Slot i Nordsjælland. Traditionen tro fulgte en bryllupsrejse kort tid efter brylluppet, og her tog det nygifte par til Østkysten i USA sammen med datteren Alba.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
Ligesom bryllupsfesten var deres bryllupsrejse spækket med luksus. På deres to uger lange honeymoon i Florida overnattede den lille familie blandt andet på eksklusive hoteller med kæmpe suite og pool, tog på cruisetur i lækre biler, shoppede i dyre mærkevare-butikker – og indtog overdådige måltider i bedste amerikaner-stil, som selvfølgelig bar præg af portioner af en omfangsrig størrelse.
– Der var rigtig meget god mad, alt for meget! Jeg tog syv kilo på 14 dage, det er eddermame godt klaret, siger Geggo til Realityportalen efter hjemkomsten.
– Det tager så lang tid at tabe og så hurtigt at tage på, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche: Cengiz lyver

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fie Laursen og Frederik Skovbjerg bliver gift i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

Familievenlig bryllupsrejse

Selvom der som regel er fuld fokus på brudeparret på en bryllupsrejse, så var Geggo og Cengiz’ ferie også planlagt omkring treårige Alba. Som Geggo tidligere har skrevet på sin Instagram-profil, så kunne hun ikke få sig selv til at rejse flere uger væk fra sit barn.
Derfor var det naturligt at planlægge rejsen som en familieferie med aktiviteter for alle tre medlemmer.
– Den (bryllupsrejsen, red.) var måske nok lidt usædvanlig. Når de fleste tager på bryllupsrejse, så skal der være blåt vand, afslapning, ingen børn og masser af champagne og drinks. Men vi endte i Disney World og boede der. Men det bare sådan, vi bedst kan lide det. Vi var først i Miami – der var det meget by, hygge, shopping og stadig afslapning, og så endte vi i Disney World i Orlando, siger Geggo.
LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

Geggo og Cengiz bekræfter: Bryllupsrejse kommer på tv

Under bryllupsrejsen opdaterede Geggo og Cengiz flittigt deres følgere via deres Instagram-profiler med billeder fra ferien, og her kunne man blandt andet se, at ’Bryggen’-fotografen Henrik Rivold var med på sidelinjen.
Realityportalen kunne for nylig afsløre, at bryllupsrejsen kommer med i TV3-serien, og Geggo og Cengiz bekræfter nu, at han og den øvrige produktion var med for at optage noget af bryllupsrejsen til den kommende sæson af ’Familien fra Bryggen’.
– Jeg synes ikke, at man kan give et bryllup og ikke give en bryllupsrejse. De skal kunne se lidt med, siger Cengiz og henviser til afslutningen på den seneste sæson, som netop sluttede med et afsnit fra brylluppet.
Hvor meget man kan få lov til at se fra selve bryllupsrejsen, vil Geggo og Cengiz ikke afsløre, men Cengiz fortæller i hvert fald, at man kan se frem til at se den lille familie prøve forskellige ting i Miami.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt
Se Geggo og Cengiz fortælle om flere detaljer fra brylluppet og festen i videoen over artiklen. Herunder kan du se et klip fra parrets bryllup:

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra