Geggo og Cengiz' bryllup kommer på tv

Seerne bliver ikke snydt for ‘Familien fra Bryggen’-bryllup.

Af Emilie Holm Egebro - 24. juni 2017 kl. 18:55

I slutningen af maj blev bogen ‘Mopper & mig’ udgivet, og under bogens reception på Haraldsborg blev Linse fulgt tæt af et kamerahold. Meget kan derfor tyde på, at vi kan glæde os til endnu en sæson af ‘Familien fra Bryggen’.
Geggo og Cengiz blev forlovet i den seneste sæson af det populære program, og nu afslører parret, at seerne også kan se frem til at et glimt af deres bryllup på tv.
– Vi kan ikke snyde vores seere for, at vi bliver gift. Det kan vi ikke tillade os. Nu har de fulgt os på godt og ondt, og det er jo deres skyld, at vi laver det, som vi laver. Så kan vi ikke bare sige: “I så vores forlovelse, men I ser ikke vores bryllup, fortæller Geggo til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz udvider familien
– Så der kommer hvert fald noget bryllup med. Om det så er optakten, selve brylluppet eller bryllupsrejsen, er ikke til at sige. Noget vil komme med, men der er også noget, der ikke vil komme med, forklarer Cengiz, og Geggo uddyber:
– Cengiz har jo også noget familie, som ikke ønsker at være på tv. Og det har jeg også – for eksempel Mikkel. Han vil ikke være med på tv. Og det skal respekteres. Vi vil ikke sige til dem, at de så ikke kan være med til brylluppet. Så vi må finde en mellemting, og det er vi ved at finde ud af, men det er stadig lidt hemmeligt. Så seerne kan godt forvente noget bryllup.
LÆS OGSÅ: Wow: Så dyr er Geggos ring
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.