Geggo og Cengiz afslører: Sådan bliver barnets navn

‘Familien fra Bryggen’-parret har fundet det navn, som deres kommende barn skal hedde.

Af Jonas Sand - 23. september 2015 kl. 10:33

Geggo og kæresten Cengiz tæller i disse dage ned til, at de skal være forældre for første gang. ‘Familien fra Bryggen’-stjernen er lidt mere end halvvejs i sin graviditet, men de to har allerede navnet på plads.
– Vi er næsten sikre på, at vi har fundet det. Det er blevet så populært at kalde sine børn for Dorthe eller Carsten, fordi alt skal være gammeldags nu. Men sådan bliver det ikke, slår det lykkelige par fast over for Realityportalen.dk.
– Vi ville gerne have et specielt navn, som der er ikke er alt for mange, der hedder. Men det skal heller ikke være et vildt mærkeligt navn. Men nu har vi fundet et, som vi begge er tilfredse med. Det er et fedt navn.
LÆS OGSÅ: Geggos kæreste vil giftes: Jeg har en genial plan
Udenlandsk navn
Parret vil endnu ikke offentliggøre, hvilket navn de har fundet frem til. Men de afslører, at det ikke er et almindeligt dansk navn.
– Jeg ville egentligt gerne have haft et navn, der var lidt tyrkisk, fordi Cengiz jo er halv tyrker. Men det ville han ikke, så nu bliver det et lidt spansk navn, afslører Geggo.
Selv om Cengiz mener, at navnet stammer fra Italien – en holdning han dog valgte at droppe efter en kort diskussion med sin gravide kæreste.
LÆS OGSÅ: Gravide Geggo afslører: Nej til tv-fødsel
Enige uden at vide det
Selv om det har krævet mange overvejelser og diskussioner at finde frem til det helt perfekte navn, så kunne meget at det faktisk være undgået. For de to var enige i en lang periode – uden de begge var klar over det.
– Det er ret sjovt, for jeg var sikker på, at jeg havde foreslået navnet til Cengiz, hvor han havde været afvisende over for det. Men så kom han pludselig og foreslog navnet til mig.
– Så viste det sig, at det åbenbart slet ikke var ham, jeg havde snakket med det om i første omgang. Så vi var faktisk enige helt uden at vide det. Det er da ret sjovt, griner Geggo.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
SE BILLEDERNE: Geggos mave vokser
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.