Geggo: Sådan har det været at lave programmet uden Mopper

Linse og Geggo taler ud om, hvordan det har været at optage ‘Familien fra Bryggen’ uden Mopper.

Af Emilie Holm Egebro - 23. februar 2017 kl. 20:55

Første afsnit af den spritnye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ har netop rullet over skærmen. Her fik vi set den ellers glade og humoristiske familie fra en lidt anden side, da de skulle tage afsked med deres elskede Mopper.
Den kommende sæson er hermed uden familiens overhoved, og det har ikke været helt nemt for hverken Geggo eller Linse at skulle forholde sig til.
– Det har da været virkelig mærkeligt, at hun ikke er en del af vores liv og ikke har været med i programmet. Generelt er jeg et sted, hvor jeg er meget ulykkelig, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke har tænkt på hende 150 gange. Hun var min bedste ven. Men sådan er det jo, fortæller Geggo til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Alligevel falder det os meget naturligt at lave programmet. Vi har mistet vores elskede Mopper, men det gør jo ikke, at programmet ikke er bæredygtigt mere. Så følger man bare vores familie i sorgen.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’ i sorg: Rørende afsked med Mopper
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Baby-news i den nye sæson?
‘Mopper er stadig en del af programmet’
For Linse er sorgen også stor efter tabet af Mopper. Hun er dog fast besluttet på, at livet går videre, og faktisk mener hun, at Mopper ikke er helt skrevet ud af ‘Familien fra Bryggen’.
– Vi mangler selvfølgelig Mopper i programmet, men det er lidt som om, hun stadig er der. Geggo og jeg er ret gode til at mindes hende og komme med kommentarer, som Mopper kunne have sagt. Sådan noget som: “Jeg vil hjem” eller “Ej Nogge, det gider jeg ikke”. Det er rigtig rart faktisk, forklarer Linse og tilføjer:
– Selvom jeg savner Mopper, så har jeg et godt liv, og jeg er meget glad. Livet går heldigvis videre, og der er mange gode ting at fokusere på – især Alba er en stor del af det. Man skal se efter de gode ting, når man bearbejder sorgen. Det hjælper.

Mopper har fået en helt særlig plads i danskernes hjerter. (Foto: Janus Nielsen)


Se ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler har accepteret ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan har jeg det med, at Cengiz har friet til Geggo
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.