Geggo kom hjem til blodigt mysterium

Der ventede Geggo, Linse og Alba en ubehagelig overraskelse, da de kom hjem efter en shoppetur.

Af Louise Vilsbøl - 9. maj 2017 kl. 07:25

I weekenden fik Geggo, Linse og Alba en ubehagelig oplevelse, da de kom hjem til Geggo og Cengiz’ hus efter en hyggelig shoppetur i Field’s. Her ventede deres tre hunde, Baby, Karma og Chino, men der ventede dem også noget mere.
– Vi kommer ind af døren, som vi plejer – hundene løber os i møde, og alt er fint. Jeg går så ind i stuen, og det første, der falder mig i øjnene, er en kæmpe blodplet på sofaen. Jeg sætter Alba på sit legetæppe og begynder at undersøge hundene – men der er INGENTING at finde. Hverken på deres krop, ansigt, poter, i munden på nogle af dem, i ørene eller noget som helst! Der er ikke så meget som en dråbe blod rundt om munden på nogle af dem, skriver Geggo på sin blog.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
Pletten, som kan ses på Geggos blog, er ifølge hende meget større end en løbetids-plet, og der er ingen sår på nogle af hundene og ingen rester af et dyr udefra, hvilket ellers ville være det åbenlyse svar, da familien bor ved skoven, så situationen bliver mere og mere mystisk. For hvor kommer blodet fra? Mysteriet er endnu ikke løst, selvom chokket har lagt sig.
LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde: Jeg gider ikke sex
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.