Geggo: Se min kærligheds-tatovering

Kærligheden blomstrer mellem den smukke ‘Diva’ og kæresten, Nick – og det har de to turtelduer nu valgt at forevige på deres kroppe.

Af Ditte Groser - 7. februar 2013 kl. 15:54

Geggo har nu udsmykket sin krop med endnu en tatovering – men det er ikke en hvilken som helst tattoo. Det er nemlig en kæreste-tatovering, der hver dag minder den smukke pige om kæresten gennem et år.
– Det er Nicks læber og hans navn på min arm – og på hans arm er det mine læber og mit navn. Efter næsten et år er vi stadig super nyforelskede og kysser konstant – derfor kys (red. i tatoveringerne). Den betyder meget for mig, for det er jo Nick – og han betyder alt for mig, fortæller en smaskforelsket Geggo til Realityportalen.dk.

De to turtelduer er forelskede til op over begge ører (Foto: Privat)

De to turtelduer er forelskede til op over begge ører (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Nyt navn til Geggo
’Jeg er så lykkelig’
Der er ingen tvivl om, at kærligheden til Stig Tøftings søn er ægte – og de er alt andet end kærestekedelige sammen. For udover at flette fingre og kysse, så er de to turtelduer også hinandens bedste venner og nyder, at de kan tage de vildeste grineflip sammen. Netop derfor er hun heller ikke bekymret over at gå i sin mors fodspor, når det handler om kæreste-tatoveringer – for Geggo er overbevist om, at hende og Nick har en lang fremtid foran sig.
– Jeg har fundet mit livs kærlighed, og vi har mange planer sammen – men de er stadig mellem os. Jeg glæder mig til fremtiden sammen med ham, og jeg ved, at det hele er gengældt. Derfor er jeg så lykkelig, stråler hun.
Hvad fremtiden byder på for turtelduerne, må tiden vise, men indtil videre er de lykkelige sammen og nyder hvert sekund.
LÆS OGSÅ: Linse lover fuld gas i ‘Familien fra Bryggen’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.