Geggo jubler: Jeg fik min drømmefødsel

Det blev den ønskede fødsel uden smertelindring for Geggo, da hun fredag aften fødte en lille pige.

Af Jonas Sand - 8. februar 2016 kl. 10:32

Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og kæresten Cengiz Mads Salvarli blev fredag aften forældre til en lille pige. Geggo havde drømt om en helt naturlig fødsel, og det fik hun, da det nye medlem af ‘Familien fra Bryggen’ kom til verden.
– Fredag kl. 21:25 blev vores livet i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til lille Alba efter 25 hårde timers veer. 2,5 time efter vi ankom til hospitalet, var hun ude hos os, og jeg fik min drømmefødsel lige efter bogen og helt uden smertelindring, som jeg havde ønsket. Hårdt, men alt værd, skriver hun på Facebook.
LÆS OGSÅ: Lykkelige Linse var med til fødslen: Geggo var så sej!
Datteren, der får navnet Alba, vejede 3630 og var 53 lang, og i Geggos øjne var hun helt perfekt.
– Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste, der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af. Jeg er SÅ heldig, at han er faren til min datter, fortsætter hun og fortæller, at hun nok holder en lille pause fra sin blog og de sociale medier.
– Vi nyder hende til fulde, og jeg vil nok ikke være så meget på det næste stykke tid. Jeg har travlt med skiftevis at stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt, og hyle over hvor heldige vi er at have hende..

Fredag kl 21.25 blev vores livet i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til…
Opslået af Stephanie, Geggo på 8. februar 2016

LÆS OGSÅ: Linse om mormor-rollen: Jeg skal lære hende at bande
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har født
LÆS OGSÅ: Mopper om Geggos drømmenavn: Latterligt navn!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.