Geggo: Jeg var klar til at forsvare min familie

Meningerne om Kessler-familien er mange, og Geggo har erfaret, hvad det vil sige at være kendt på godt og ondt.

Af Ida Reihs Andersen - 26. juli 2012 kl. 17:55

Stephanie, med kaldenavnet Geggo, blev for alvor et kendt ansigt med sin deltagelse i TV3’s realityprogram, ‘ Familien fra Bryggen’, hvor Kessler-familiens liv følges med mor Linse i spidsen. Geggo har ikke fortrudt sin medvirken, for hun elsker at være på skærmen.
– Jeg er glad for at se mig selv på TV. Også når jeg selv synes, jeg er herre grim. Så kan jeg tænke “OK, den går ikke en anden gang” og krumme lidt tæer over mig selv, fortæller Geggo.
Negative og positive oplevelser
Efter sin deltagelse i ’Familien fra Bryggen’ har Geggo erfaret, hvad det vil sige at være kendt. At være kendt har medført både negative og positive oplevelser. En negativ oplevelse har blandt andet været, at nogle af hendes gamle venner har ændret syn på hende.

Geggo er klar over, hvordan hun skal vride sin veldrejede krop foran kameraet. Foto: Thomas Samsøe)


– Mange af mine gamle venner tror, jeg har ændret mig helt vildt og er blevet fin realitykendis. Jeg er bare mig jo! Så jeg bliver skide sur, når jeg får den der “nå du er jo også blevet realitystjerne og for fin til dine gamle venner”, forklarer Geggo.
Geggo lader sig dog ikke slå ud, for de positive oplevelser har været altoverskyggende. Med sin TV-optræden har Geggo fået mange positive reaktioner fra omverden, hvilket hun bestemt ikke havde regnet med.
– Jeg havde forberedt mig på at skulle forsvare mig selv og min familie hele tiden, men hade-bander er der altså overraskende få af, fortæller Geggo.
Tidligere har Geggo ofte måtte forsvare sin mor. Ifølge Geggo skyldtes det, at folk ikke kunne forholde sig til hendes kæmpe ’babser’. ’Familien fra Bryggen’ har derfor bidraget til at vise flere sider af Kessler-familien.
– Nu ser folk, at vi faktisk er “hjerneblødninger”, men også sympatiske og måske knap så dumme, som man kunne tro. Eller også er det bare mig, der er i fornægtelse, griner Geggo.
Bliver ofte genkendt
Det, at hun er blevet kendt, har en betydning, når hun færdes i det offentlige rum.
– Jeg kan godt gå i fred på gaden, men jeg kan ikke være blandt folk uden at blive genkendt, og det skræmte mig meget i starten, da vi optog til ’Familien fra Bryggen 2’. Nu rører det mig ikke, tværtimod synes jeg kun, det er fedt, fordi folk så tit er pisse søde og positive, erkender Geggo.
Når folk henvender sig til hende, er der især nogle kommentarer, som går igen.
– Folk siger altså rigtig meget “hils Mopper!” Og det er da for sejt, at min mormor på 74 år har så mange fans. I love it, fastslår Geggo og fortsætter:
– Og så er folk glade for, at vi går op i dyrevelfærd. Det hører jeg også tit, forklarer den smukke pige.
– Og så får jeg at vide, at jeg er smuk, og det er da et boost til selvtilliden at få det at vide af fremmede piger! Jeg får meget ros for min person og min “stil”, og det varmer mit hjerte. Folk siger også, at jeg er KLOG, siger hun med smil.
Geggo er dog uforstående overfor, at folk synes, at hun er klog. For som hun selv siger ”jeg har gået 5 år sammenlagt i skole”. Men hun er glad for, at hun fremstår klog, og hun håber, at denne opfattelse vil vare ved, når hun har færdiggjort alle hendes kommende optagelser.
Flere TV-projekter
Geggo løfter sløret for, at hun skal deltage i flere TV-projekter.
– Der kommer en del mere TV med mig, for jeg har fået blod på tanden og vil fortsætte lang tid endnu. Dog er jeg spændt på folks reaktioner på de kommende forskellige ting, for jeg giver mig 100 procent denne her gang, og det bliver uden filter. Jeg er ikke bekymret for, hvad folk tænker om mig længere, og jeg giver den fuld gas fra nu af. Jeg glæder mig helt vildt, uddyber Geggo.
Der har den seneste tid sviret rygter om, at hun skulle deltage i den nye sæson af ’Divaer i junglen’. Geggo har dog fået mundkurv på, for hun må ikke afsløre, hvilke TV-projekter der er tale om.
– Hvad jeg skal lave, kan jeg desværre ikke røbe, men det bliver super sprødt, fastslår Geggo.
Drømme for fremtiden
Det er dog ikke et liv som realitystjerne, som Geggo drømmer om. For fremtiden har hun helt andre drømme.
– Lige nu drømmer jeg om at åbne min egen forretning. Det er dog ikke realistisk på nuværende tidspunkt pga. TV-projekter. Jeg drømmer også om at skrive sange og lave musik, dog ikke med mig som vokal, men jeg vil lære at spille guitar ordentligt, og så arbejder jeg med nogle tekster, jeg har skrevet gennem tiden. Det er hobby lige nu, men jeg håber at kunne få gjort det til mere på et senere tidspunkt, afslutter Geggo.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.