Geggo indrømmer: Jeg var vred over bogen

Geggo var vred på Linse over, at hun stadig udgiver bogen, selvom Geggo er sprunget fra projektet.

Af Louise Vilsbøl - 11. maj 2017 kl. 14:54

Fans af det populære TV3-program ‘Familien fra Bryggen’ kunne næsten ikke få armene ned, da Linse i juli sidste år afslørede, at der ville komme en ny bog om de tre kvinder i den elskelige Brygge-familie. Men forventningens glæde var kort, for to måneder senere fortalte Geggo, at hun havde sat en stopper for bogens udgivelse.
– Jeg fik det fysiske dårligt over at høre mit liv blive læst op. Jeg følte, at jeg havde taget alt mit tøj af, og bare stod og sagde ‘kom og tag mig!’, fortæller Geggo i aftenens afsnit af ‘ Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: Geggo åbner op: Savner jeg Bryggen?
Men nu har Linse valgt at udgive bogen alligevel, og det har skabt splittelse i den lille familie.
– I starten var jeg jo vred på min mor og tænkte “Hvorfor udgiver du den her bog?”. Jeg tror endda, jeg kaldte hende egoistisk. Og det er jo ikke rigtigt. Når jeg tænker over det og mærker efter helt inden i, ved jeg godt, at det her bunder i mine issues og i, at jeg ikke er kommet videre, fortæller Geggo.
LÆS OGSÅ: Geggo til Cengiz: Accepter dine seksuelle behov
Se Linse og Geggos snak om bogen i klippet herunder og husk at du kan se ‘Familien fra Bryggen’ i aften klokken 20 på TV 3.

LÆS OGSÅ: Geggo: Sådan har det været at lave programmet uden Mopper
LÆS OGSÅ: Geggo kom hjem til blodigt mysterium
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mopper taler ud om sygdom i ny bog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.