Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning

Det viser sig, a der var en god grund til, at Geggo og Cengiz valgte at trække stikket.

Af Louise Vilsbøl - 13. maj 2019 kl. 7:26

I 2016 besluttede ‘Familien fra Bryggen’-parret Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og Cengiz Salvarli sig for at smide omkring en halv million kroner til deres egen forretning, og den 20. juni samme år slog de dørene op for til skønhedssalonen La’ Lotus i København.
LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden
Men efter to og et halvt år som selvstændige var det den 1. april i år slut, og parret valgte at lukke skønhedssalonen uden den store forklaring, men nu åbner Geggo op om beslutningen, som både var svær og nem på samme tid.
– Da jeg åbnede La’ Lotus, troede jeg, at nu havde jeg skudt papegøjen – nu havde jeg fundet min pension, den konto min mor kalder ‘taxa hjem fra banko’. Og det som var mit kald arbejdsmæssigt. Det var det da også – de første par år, skriver Geggo på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betalte TV3
– Chef-rollen har aldrig tiltalt mig helt vildt, og jeg er faktisk for at være helt ærlig ikke en særlig god chef. Jeg bryder mig ikke om “magten” og at skulle fortælle andre, hvad de skal gøre og ikke skal gøre – især ikke i de brancher som de ved mere om end mig selv på grund af deres uddannelse.
Hun understreger, at hun altid har elsket at arbejde og tjene sine egne penge, og selvom hun også elskede at have sin egen salon, så brød hun sig ikke om at være alles chef, og til sidst havde hverken Geggo eller Cengiz hjertet med i forretningen.
LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha fortæller, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ:Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet

Økonomien var god, men…

Efter det kom frem, at de ville lukke forretningen, var mange af parrets fans forvirrede, fordi man netop havde kunnet følge dem lede efter nye lokaler til en udvidelse af salonen i ‘Familien fra bryggen’, så de fleste troede, at forretningen blomstrede. Det var da heller ikke på grund af økonomien, at parret valgte at trække stikket, for på det punkt så fremtiden fornuftig ud for salonen.
– Vi skyldte ikke noget væk udover de sidste feriepenge og sidste løn til ansatte, og derfor var en konkurs selvfølgelig heller ikke på tale. Alle fik deres penge til tiden, gavekort blev refunderet og vi lukkede døren pænt, drejede nøglen, gav hinanden et stort kram og pustede ud – La’ Lotus er nu et lukket kapitel, og det er en af de allerbedste beslutninger, vi har taget, fastslår Geggo på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
– Jeg ser det ikke som en fail eller fiasko – jeg ser det som en sejr at indse, at man vil sætte sit fokus et andet sted, og at man skal have ild i de ting, man brænder for istedet for at dræne noget blot for pengenes skyld. Penge er ikke alt, og La’ Lotus har alligevel aldrig været min hovedindkomst, så når hjertet ser andre veje, bør hovedet gøre det samme.
Kort inden lukningen annoncerede parret deres nye projekt, som de har kastet deres kærlighed på, nemlig det store setup: Stjerneboksning, hvor 18 realitystjerner og 2 jokere skal mødes i 10 boksekampe. Derudover har parret også nye afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ i støbeskeen.
LÆS OGSÅ: Geggos rørende hyldest: Sådan var Mopper med til brylluppet