Geggo i intim byttehandel med 'Robinson'-stjerne: Tissede i bukserne af grin - Her & Nu

Geggo i intim byttehandel med 'Robinson'-stjerne: Tissede i bukserne af grin

‘Familien fra Bryggen’-baben har byttet sig til et stykke af ‘Robinson’-stjernes røv.

Af Emilie Holm Egebro - 12. december 2018 kl. 20:55

Tilbage i november kunne den tidligere ‘Robinson’-deltager Tina Vilbrand fortælle om sit nyeste påfund – en pakkekalender på hendes højre balle. Det var således muligt for folk at købe sig til et stykke af Tinas numse, hvor de frit kunne vælge, hvilken tatovering de ønskede at få skrevet derpå. På den måde var det muligt at give en gave til ham/hende, der har alt, og få vedkommendes navn foreviget på ‘Robinson’-stjernens balle.
–  Der er 24 pladser, og der vil blive trukket lod om rækkefølgen. Hver dag vil et navn blive offentliggjort med et billede og en lille film-hilsen på Facebook, forklarede Tina.
En af dem, der har benyttet sig af Tinas pakkekalender, er ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Jeg er rasende over klipningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning
– Stephanie har købt en tatovering til Lea ‘Burger’ Engelhardt Jakobsen med teksten “Burger”. Hun ville give 300 kroner for den, men jeg foreslog, at vi indgik en byttehandel i stedet, så jeg får en behandling i hendes salon. Så nu skal jeg have farvet bryn og vipper, forklarer Tina og fortsætter:
– Jeg besluttede, at jeg som en overraskelse også ville få tatoveret Stephanies kælenavn ved siden af “Burger”. Det hele gik stærkt, og det var en hemmelighed, så jeg har fundet ud af efterfølgende, at vi har fået det stavet forkert, så der står “Gekko” i stedet for “Geggo”. Det var ret uheldigt, men jeg tror godt, at det kan blive ændres med to*G og så et hjerte.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

Lea: “Jeg dør af grin”

For Lea kom tatoveringen med hendes kælenavn som lidt af en overraskelse.
– Jeg anede ingenting, og lige pludselig så jeg bare, at Tina havde tagget mig i et opslag på Facebook, og så var jeg bare ved at dø af grin. Det er mega sjovt, at Geggo har givet mig den gave. Jeg er da beæret over, at nogen vil give mig en gave på nogens røv, og at nogen gider at have mig på deres røv. Det er præcis derfor, at Geggo er min bedste ven. Fordi de her ting sker, det er VIRKELIG sjovt, fortæller Lea grinende til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til at sprede Moppers aske
– At Tina så har stavet Geggos navn forkert, det er også det, der gør det så fjollet. Men jeg tror, at det er gået lidt hurtigt måske. En tatovering på numsen med en stavefejl, det er altså også sjovt, fortsætter hun.
– Selvom “Geggo” er stavet forkert, så er du sgu en gutter, Tina. Fuck, hvor er det grineren! Tak for de søde ord. Jeg sjat-tissede lidt, da jeg så det her, skriver Geggo til Tinas opslag med tatoveringen. 
Se Tinas tatovering med “Gekko vs. Burger” nedenfor:

Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
LÆS OGSÅ: Didde afslører: Sådan er mit forhold til Martin nu