Geggo frygter at blive blind

Geggo har taget en stor beslutning, men der følger nogle bekymringer med.

Af Louise Vilsbøl - 18. oktober 2018 kl. 10:48

I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ sker der ting og sager. En af de helt store ting er Geggos længe ventede øjenoperation, som hun i starten af juli fortalte om på sin Instagram-profil.
– Jeg går og ser lidt fjollet ud for tiden. Det gør jeg, fordi jeg endelig har taget beslutningen om at få opereret mine tunge øjenlåg. Jeg glæder mig sådan til at se resultatet og til ikke længere at behøve løfte mine bryn til klovne-højde for at se nogenlunde frisk ud på et billede, skrev Geggo dengang på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Linse Kessler under kniven igen: Jeg har betalt prisen for min dumhed
Og nu kan seerne altså komme med helt tæt på operationen og ikke mindst se, hvordan hun så ud før og efter. Men det er dog ikke en helt ubekymret Geggo, der lægger sig under kniven.
– Det er jo en operation på øjnene, og jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad nu hvis de skærer for dybt, og hvad nu hvis jeg mister mit syn. Er jeg overhovedet glad nok for min hørelse til at kunne miste synet? Og der vil jeg sige nej, fastslår Geggo i aftenens afsnit kort inden operationen.
Få et smugkig herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3
LÆS OGSÅ: Geggo søger hjælp til nyt bryllup
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Havde seksuel debut på min 13 års fødselsdag