Geggo forklarer: Derfor har jeg farvet mit hår mørkt igen

Det var ikke lang tid, at Geggo havde blonde lokker, og det var der en grund til.

Af Emilie Holm Egebro - 15. september 2019 kl. 14:55

I midten af juni gennemgik den 29-årige Geggo lidt af en forvandling, da hun besluttede sig for at blive blondine. Hun har ellers i mange år været mørkhåret, men der skulle ske noget nyt, og efter 8,5 time hos frisøren var de mørke lokker blevet helt lyse.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
To måneder efter har Geggo dog nu farvet håret tilbage til det mørke udgangspunkt:
– Det var sjovt at prøve at være lyshåret for en periode, men nu var det ikke noget for mig længere. Jeg er bare bedst mørkhåret. Jeg er jo også mørkhåret fra naturens side. Det er bare mere mig. Men det var sjovt at prøve, og jeg elsker at skifte. Det kan være, jeg får lyserødt hår en dag. Man ved aldrig med mig, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
– Jeg fik det jo lysnet ret hurtigt, så det var også blevet ret tørt og kunne godt bruge noget kærlighed. Det var ikke så taknemmeligt. Jeg var da glad for det, men lyst hår skal man passe og pleje, og jeg er sådan en, der helst går uden makeup og at rede mit hår i hverdagen, hvis jeg kan komme til det. Så jeg gider ikke at have lyst hår, fortsætter hun.
Det er ikke kun Geggo selv, der er glad for, at hun igen er mørkhåret. Også ægtemanden Cengiz er godt tilfreds:
– Jeg er klart mere til det mørke. Jeg er ikke så vild med det lyse. Så jeg er glad for, at hun har farvet det tilbage, erkender han.
Se et billede af Geggo som lyshåret nedenfor, og se hendes forskellige hårfarver gennem tiden i galleriet HER!
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg kan bare vildt godt lide at være på ferie… Mew?? #marbella #vacation #puertobanus

Et opslag delt af STEPHANIE KARMA SALVARLI? (@geggo) den


LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup