Geggo dropper drømmebryllup

‘Familien fra Bryggen’-stjernen får alligevel ikke det bryllup, hun havde drømt om, men hvad mon der så skal ske?

Af Jonas Sand - 29. august 2017 kl. 18:55

Der er bryllupsplanlægning på Bryggen, når den populære TV3-serie vender tilbage i næste uge. Her er Geggo og Cengiz nemlig i fuld gang med at planlægge deres kommende bryllup, og det bliver ikke, som Geggo havde drømt om.
Tidligere har de to fortalt til Realityportalen.dk, at de havde helt forskellige drømme, når det kom til et bryllup. Cengiz ville gerne rejse, men Geggo var helt sikker på, at det ikke kom til at ske. Hun havde nemlig helt andre tanker for sit drømmebryllup.
– Men det kommer ikke til at ske! Jeg skal giftes i en kirke, også selvom jeg ikke er kristen, og jeg er heller ikke døbt, men det skal jeg, fortalte Geggo, der tidligere i år igen slog fast, at hun snart havde planer om at blive døbt.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Nye planer
Men det kommer altså ikke til at ske alligevel. På sin blog løfter Geggo lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske i den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’, og det byder blandt andet på ændrede bryllupsplaner.
– I får også lov at følge med i noget af vores bryllupsplanlægning. Vi har nemlig taget en beslutning, der ikke involverer det klassiske kirkebryllup, som jeg ellers havde ønsket mig. Vi gør noget lidt mere utraditionelt, skriver en hemmelighedsfuld Geggo.
Hun afslører også, at sæsonen byder på et par rejser, mens der også sker noget helt vildt, som hun ikke vil sige noget om endnu.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Alba afslører: Dét kan i vente af min familie
– Jeg vil ikke afsløre, hvad det er, for det ville simpelthen være så ærgerligt, men lad mig bare sige det sådan: Det bliver vildt! Der skal ret meget til, før jeg siger, at nogle er sindssyge – jeg mener, kig nu lige på os – men i denne sæson, der er vi faktisk vanvittige.
– Vi gør noget helt vildt, jeg aldrig havde troet, jeg skulle gøre! Nøj, hvor jeg glæder mig til at se det selv, haha! Jeg er så excited over det. Kan I gætte hvad det er? fortsætter hun på bloggen.
Her kan du læse Geggos blogindlæg om sæsonen, hvor hun blandt andet også kommer ind på graviditetsrygter, problematiske hundefødsler og den manglende forlovelsesring.
LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Se billederne: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes kulturelle sommerferie
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.