Geggo: Derfor vil jeg have kørekort

Nu skal det være slut med dyre taxiregninger for Brygge-pigen, der har sat sig bag rattet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 6. maj 2014 kl. 14:45

I længden kan det blive ret dyrt, hvis en taxi er ens foretrukne transportmiddel i det københavnske. Og det er nu gået op for Geggo, der langt om længe har sat sig for at tage et kørekort.
– Jeg synes, det er på tide, at jeg kommer ud og køre. Jeg har ville have det før, men jeg har været for sløv, for det er faktisk over et år siden, jeg fik det i gave. Jeg har været virkelig slem til at tage taxa, og meget sjældent været fornuftig nok til at tage metroen. Dumt og ret dyrt. siger Geggo til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets påskebabe 2014
Frygt ej Danmark
Og selv om nogle bilister og p-vagter, måske godt kan frygte, at Linses datter snart er at finde på de danske veje, så er der ifølge Geggo selv intet at frygte.
Nu har jeg tid og engagementet, det bliver skide godt. Jeg skulle gerne være færdig om en lille måned. Og når jeg er færdig, har min mor vist en lille bil, der står og venter. Jeg glæder mig. Jeg er pisse god bag et rat, siger den kommende bilist.
På redaktionen ønsker vi Geggo held og lykke med teori- og køreprøve.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: Geggo bliver klubejer

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.