Geggo: Derfor afslører vi ikke, hvad Mopper fejler

Det er ikke alle, der kan forstå, hvorfor familien ikke vil fortælle, hvilken sygdom Mopper kæmper med. Men Geggo er ligeglad.

Af Jonas Sand - 16. september 2016 kl. 13:29

‘Familien fra Bryggen’ meldte tidligere på måneden ud, at det ældste medlem af den populære familie, Mopper, i øjeblikket kæmper med en alvorlig sygdom. Det har hun gjort i de seneste fire måneder, men det er endnu ikke kommet frem, hvilken sygdom der er tale om.
Det har familien, der normalt er glade for at dele ud af livet på tv, valgt at holde for sig selv, og det er ikke alle, der forstår den beslutning. Det var tydeligt, da Geggo i går delte et billede af Mopper på Facebook.

Her kan du se Geggos svar til følgeren. (Foto: Facebook)

Her kan du se Geggos svar til følgeren. (Foto: Facebook)


– Det er sgu tarveligt at slynge ud, at Mopper er meget syg og så ikke fortælle, hvad hun fejler. Vi følger jer i tykt og tyndt, og normalt holder I ikke noget skjult, skriver en følger til billedet.
– Nu kan der så laves en masse gættelege om, hvad Mopper fejler. Det er sgu ikke fair. Jeg har et gæt, men tænk hvis det er forkert. Læg nu bare kortene på bordet. Det ødelægger jo de næste mange afsnit, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Geggo om syge Mopper: Hun er gladere nu, end hun har været længe
SE OGSÅ: Her opdager Mopper sin sygdom
Geggo: Grådig og egoistisk
Kritikken preller dog i den grad af på barnebarnet Geggo, der er ligeglad, hvad andre mener. Og meget tyder på, at hun har opbakning fra mange af de andre følgere, for hendes svar har i skrivende stund 121 likes.
– Som seer forstår jeg godt, at du gerne vil vide, hvad der er galt – men det betyder ikke, at vi ikke må holde noget for os selv. Det er VORES liv, og dermed bestemmer vi, hvor meget vi deler. Vi deler normalt ikke alt, nej. Det er noget, du føler, skriver Geggo og fortsætter:
– Men der er faktisk rigtig meget, jeg for eksempel holder for mig selv. Og det vil både jeg og Mopper have lov til, hvis vi føler for det. Det er Moppers valg, at det ikke er kommet ud endnu. Måske vælger hun i de senere afsnit af afsløre det. Det ved du jo ikke? Hvis ikke, så er det bare sådan, det er.
– Det virker grådigt og egoistisk af dig at forvente, at vi blotter os 100 procent. Vi har sgu også lov til at holde nogle ting for os selv, slutter ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.
LÆS OGSÅ: Til trods for sygdom: Mopper tilbage i topform på tv
LÆS OGSÅ: Linse om Moppers sygdom: Didde har været en kæmpe støtte
Herunder kan du se opslaget, der fik følgeren til at rase:


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.