Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være

Geggo er ikke i tvivl om, hvordan hendes drømmebryllup skal være, men kæresten er ikke helt enig.

Af Louise Vilsbøl - 10. september 2016 kl. 10:55

Geggo og Cengiz har dannet par i godt to år, de er forældre til charmetrolden Alba på 7 måneder, og 1. november rykker de ind i deres nye hus. Så mon der også snart er bryllup på vej for Brygge-parret?
– Vi skal giftes en dag, men det er den dag, jeg vælger, fastslår Cengiz overfor Realityportalen.dk med et grin, men betyder det, at han snart frier til Geggeo?
– Måske, det er lidt spændende. Hun må godt gå lidt med tankerne, lyder svaret. Og Geggo lægger ikke skjul på, at hun går med tankerne, men hun nægter selv at gå på knæ for Cengiz.
– Det gør jeg ikke. Der er jeg virkelig, virkelig gammeldags. Alt respekt for de kvinder, der er nymoderne, men jeg er gammeldags. Jeg går ikke på knæ for min mand, så vil jeg hellere ikke giftes, end jeg vil fri til Cengiz, fastslår Geggo.
LÆS OGSÅ: CHOK: Mopper er alvorligt syg
LÆS OGSÅ: Geggo opkalder sin datter efter Mopper
Uenige om drømmebryllup
Men selvom det er Cengiz, der bestemmer, hvornår de to skal giftes, så tyder det ikke på, at han kommer til at bestemme meget mere end det.
– Vi har hvert vores drømmebryllup, Cengiz ville gerne til udlandet. Han vil ud på en strand på Hawaii, lyder det fra Geggo, men Cengiz afbryder:
– NEJ. Las Vegas. Vi skal bare tage alle de penge, vi ville have brugt til brylluppet, og lægge på sort på rouletten. Det er fifty-fifty, så kommer vi hjem med dobbelt op, ellers mister vi det hele, lyder Cengiz’ bryllupsplaner, men her er det Geggos tur til at afbryde:
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz dropper Bryggen 
– Men det kommer ikke til at ske! Jeg skal giftes i en kirke, også selvom jeg ikke er kristen, og jeg er heller ikke døbt, men det skal jeg.
Hverken Geggo eller Cengiz er religiøse, men på papiret er Cengiz muslim, så af respekt for hans far skal han ikke døbes ind i den kristne tro. Selvom Geggo heller ikke er troende, og de har fravalgt at få datteren Alba døbt, så vil hun gerne lade sig døbe for at kunne få et traditionelt bryllup i kirken – dåben skal bare ikke foregå samme dag som brylluppet.
LÆS OGSÅ: Linse om Moppers sygdom: Didde har været en kæmpe støtte
Geggo: Det vil tage mig 10 minutter at planlægge bryllup
Men resten af detaljerne har Geggo styr på, og hun joker med, at det skulle tage hende 10 minutter at planlægge brylluppet, fra Cengiz har friet.
– Jeg skal have hvid, stor kjole på – megadyr, og jeg ved lige, hvordan den skal se ud. Ikke fordi jeg har tænkt over det, men jeg ved lige, hvordan den skal se ud. Og jeg ved, hvordan min makeup skal sidde, og jeg ved alting, fortæller Geggo ivrigt og fortsætter:
– Og så skal vi have en stor fest. Der behøver ikke være mega mange mennesker, men det skal være gennemført, og det skal være hvid brud og alt det traditionelle, ik’? Siger Geggo og kigger over på Cengiz, som supplerer:
– Jo, hvis du siger det, mens han griner og kigger kærligt på sin kæreste.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan er det at arbejde sammen
LÆS OGSÅ: Årh: Se hvor nuttet Geggo var som lille
Vil ikke føres op i kirken af sin far
Der er dog én ting, som ikke skal være helt efter bogen om traditioner. Geggo vil nemlig ikke føres op ad kirkegulvet af sin far, og det er heller ikke Didde, som ellers er blevet udråbt til Albas morfar og dermed teknisk set Geggos far, som skal give Geggo væk il Cengiz, når den dag kommer.
– Det skal Mikkel. Mig og Mikkel har et ret tæt forhold. Jeg kunne ikke forestille mig en anden mand, der skulle give mig væk. Det skal ikke være min egen far i hvert fald, så det må være Mikkel, han er det tætteste, jeg kommer på en storebror, slutter Geggo.
Selvom Geggo har styr på bryllupsplanerne, så er de dog begge to enige om, at med fødslen af Alba, salonens åbning og inden længe et nyt hus, så har det været et begivenhedsrigt nok år, så bryllupsklokkerne ringer ikke lige nu.
Se alle billederne af Geggo, Cengiz og datteren Alba i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggo om syge Mopper: Hun er gladere nu, end hun har været længe
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.