Geggo bliver misbrugt: Jeg ville aldrig…

‘Familien fra Bryggen’-stjernen bliver misbrugt på de sociale medier og prøver at sætte en stopper for det, men det er ikke nemt.

Af Louise Vilsbøl - 7. juni 2019 kl. 8:57

På de sociale medier såsom Instagram og Facebook vrimler det med kendisser, der reklamerer for diverse produkter. Det er en del af deres indtægt, og det lægger de ikke skjule på, men når man har mange følgere, så følger der også et ansvar med i forhold til, at man kan stå inde for det, man reklamerer for.
Derfor kom det som en overraskelse for mange følgere, da man pludselig kunne se den ellers så kageglade Geggo reklamere for forskellige slankepiller og lignende, som lovede mirakuløs virkning. For var det sådan, Geggo havde tabt sig op til brylluppet? Men det var det ikke, understreger Geggo nu.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
– Jeg HADER at skulle lave det her opslag, men det er desværre nødvendigt, fordi flere hopper på det og køber: Der florerer i øjeblikket de mest lortede, sjuskede, falske reklamer med billeder og falske udtalelser fra mig – især på facebook – jeg har min advokat på sagen, men firmaerne er utrolig svære at finde frem til, fordi de benytter sig af falske navne, adresser osv., skriver Geggo på Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mai Manniche: Cengiz lyver

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fie Laursen og Frederik Skovbjerg bliver gift i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single
– De forhandler slankepiller, hudprodukter og alt muligt andet crap, jeg aldrig har hørt om eller kunne drømme om at reklamere for. Jeg vil opfordre alle til at anmelde reklamerne, når de dukker op – og husk: Er et produkt ikke at finde på mine egne sociale medier, så har jeg IKKE et samarbejde med dem, og så er det fusk.
Når Geggo reklamerer for noget, så markerer hun det tydeligt, ligesom man ifølge loven skal. Så man skal altså ikke hoppe på vognen af slankepiller eller andre ting, man pludselig kan se i en annonce, hvor hun optræder. Slet ikke, hvis det virker for godt til at være sandt.
LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’
Geggo har desuden altid lagt vægt på, at hun har et naturligt forhold til sin krop og kost, og da hun tabte sig op til brylluppet var det ved hjælp af sundere kost og ikke slankepiller. På bryllupsrejsen gav hun den da også los igen med lækker mad, og da vi mødte hende til en ‘Stjerneboksning’-træning afslørede hun, at hun endte med at tage syv kilo på på 14 dage.
Se Geggos Instagram-opslag herunder:
LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

 

View this post on Instagram

 

‼️ Jeg HADER at skulle lave det her opslag, men det er desværre nødvendigt, fordi flere hopper på det, og køber: Der florerer i øjeblikket de mest lortede, sjuskede, falske reklamer med billeder og falske udtalelser fra mig – især på facebook – jeg har min advokat på sagen, men firmaerne er utrolig svære at finde frem til fordi de benytter sig af falske navne, adresser osv. De forhandler slankepiller, hudprodukter og alt muligt andet crap jeg aldrig har hørt om, eller kunne drømme om at reklamere for. Jeg vil opfordre alle til at anmelde reklamerne når de dukker op – og husk: Er et produkt ikke at finde på mine egne sociale medier, så har jeg IKKE et samarbejde med dem, og så er det fusk??? … Jeg er iøvrigt vild med den åndssvage photoshop de benytter sig af? ANMELD ANMELD ANMELD! ‼️

A post shared by STEPHANIE KARMA SALVARLI? (@geggo) on