EKSKLUSIVT: Geggo bliver klubejer

Brygge-pigen åbner nu sin egen torsdags-klub i indre København.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. marts 2014 kl. 13:03

Hvad gør man lige, hvis man synes, at der mangler et fedt sted at gå i byen en torsdag aften?
Det svar er meget klart hos partypigen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen, for hun er nemlig blevet torsdags-klubejer, afslører hun over for Realityportalen.dk. Så nu kan brygge-pigen lave sin egne vilde og fede torsdags-fester.
– Jeg savnede et sted at gå i byen om torsdagen med jævnaldrende. Jeg synes, at næsten alle steder efterhånden er fyldt med det helt unge publikum om torsdagen. Så jeg har været så heldig at få min egen torsdags-klub, fortæller en meget stolt Geggo til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo og kæresten flytter sammen
En torsdags-klub der sparker røv
Og med den nye klub er det intentionen, at alle skal komme og feste med Brygge-pigen uanset hvor mange penge, man har på lommen.
– Jeg har fundet på et koncept, der hedder ‘MINIMUM’, hvor alle festglade mennesker på 20+ kan være med, uanset økonomisk situation. Jeg har sammensat nogle rigtig lækre tilbud, og jeg håber, at det bliver en torsdags-klub, der virkelig sparker røv, siger Geggo og fortsætter.
– Jeg er jo en party-pige, det kan vi ikke komme udenom, og torsdag er min favorit “gå-i-byen dag”, så det her er bare perfekt for mig, siger Geggo og lover, at hun naturligvis er alles værtinde hver torsdag.
Torsdags-klubben, ‘MINIMUM’, holder til på Gothersgade 10B i Boltens gård, og har åbent fra klokken 18-05. Dørene åbnes første gang torsdag den 3. april.
 Se meget mere om den nye klub her.
LÆS OGSÅ: Geggo springer ud som sexet sangerinde
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser