Geggo er blevet vegetar - men hvad med Alba? - Her & Nu

Geggo er blevet vegetar – men hvad med Alba?

Geggo går efter at blive veganer, men Cengiz vil ikke hoppe med på bølgen, så spørgsmålet er, hvad de gør med datterens mad.

Af Louise Vilsbøl - 23. maj 2016 kl. 10:23

I en opdatering på Instagram for nyligt afslørede Geggo, at hun blevet vegetar, fordi hun ikke længere kan forsvare, at dyr skal dø for at hun kan spise. Hendes mål er at blive veganer, og altså slet ikke indtage fødevarer, der kommer fra dyr.
– Jeg tror ikke, at jeg kan redde hele verden, men jeg kan spise med en bedre samvittighed, end jeg nogensinde har gjort. Og når jeg gradvist helt stopper med at spise animalske produkter, vil jeg til sidst kunne spise fuldstændig med hjertet – hvis man kan sige det, skriver hun på sin blog
Kæresten Cengiz er dog ikke hoppet med på vegetar-bølgen, selvom Geggo indrømmer, at hun gør et ihærdigt forsøg på at få ham overtalt. Indtil videre er han gået med til en enkelt dag uden kød om ugen, så Geggo laver fortsat kød til ham.
LÆS OGSÅ: WOW: Sådan ser Geggo ud 12 uger efter fødslen
LÆS OGSÅ: ÅRH: Geggo er misundelig på Cengiz
Alba får selv lov til at vælge
Men hvad med Alba? Indtil videre bliver hun fuldammet, men om et par måneder skal hun til at introduceres til andet mad, så skal hun vokse op som vegetar og senere veganer, eller skal hun have kød ligesom sin far?
– Eftersom hendes far ikke er vegetar, vil der jo blive lavet og spist kød i vores hjem. Jeg har besluttet mig for ikke at servere kød for hende – proteiner og alt andet godt, kød indeholder, kan fås i så meget andet end kød, hvilket jeg selvfølgelig vil studere nøje for at sikre mig, at hun får alt, hun skal, skriver Geggo på sin blog og fortsætte:
– Men viser hun interesse for fars mad og vil smage på hans, og eventuelt bliver glad for det, så vil jeg aldrig tvinge hende til at blive vegetar. Det vil sige, jeg hverken vil tvinge kød i hende, eller tvinge hende til ikke at spise det. Hun får lov til helt selv at vælge. Og så kan man jo håbe, at hun hopper med på mama’s vege-bølge, når hun bliver ældre.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører deres store hemmelighed
LÆS OGSÅ: Geggo: Mit moderhjerte græder
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.