Geggo afslører: Vender tilbage

Der er godt nyt fra den lille familie.

Af Louise Vilsbøl - 20. september 2021 kl. 11:11

Der var run på op til Geggo og Cengiz’ store event Stjerne Boksning, som løb af stablen for lidt over to uger siden. Det er anden gang, stævnet blev afholdt, og på grund af corona har det måttet rykkes flere gange. Men endelig blev det en realitet, og parrets hårde arbejde bar frugt.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe

Efterfølgende har de været på en tiltrængt familieferie, men nu er de atter tilbage på dansk jord, og i en spørgerunde på Instagram lyder et af spørgsmålene til Geggo, hvad der så skal ske nu, hvor Stjerne Boksning er slut, og de har valgt at pause optagelserne til ‘Familien fra Bryggen’. Her afslører Geggo, at der er store ting i vente

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Linse Kessler til Stjerne Boksning.

– Jeg er i øjeblikket i gang med nogle virkelig spændende tv-optagelser (det er ikke ‘Familien fra Bryggen’ eller ‘Til middag hos’) – jeg glæder mig til, jeg får go’ oppefra til at fortælle jer, hvad det er. Derudover har jeg også en masse nye produkter på vej med KEKE Lashes, skriver Geggo til et billede af nogle øjenskygger og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

– Lige præcis det, I ser på billedet her, er jeg fuldstændig oppe at køre over – jeg kan afsløre, at det er vores aller første øjenskygge-palette, og den er BARE fantastisk. Derudover så skal vi allerede i gang med at planlægge Stjerne Boksning 2022 i november – der skal findes deltagere, og de skal så i træning til foråret.

Dermed står det altså klart, at Stjerne Boksning vender tilbage, og at der kommer endnu mere tv med Geggo og måske også resten af familien, hvis vi er heldige.

LÆS OGSÅ: Ung mors datter er indlagt: Vi er meget bange for at miste