Geggo afslører sød video: Her skal vores datter sove

Årets reality-babe bliver mor inden længe, og nu er der snart klar til datterens ankomst.

Af Emilie Holm Egebro - 10. januar 2016 kl. 9:00

Der er under en måned til, at Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og Cengiz Salvarli bliver forældre til en lille datter. Parret ser frem til terminsdatoen den 29. januar og er i fuld gang med de helt store forberedelser til lillepigens ankomst.
– Sommerfuglene har i den grad meldt sig for længst. Jeg glæder mig så meget til min nye mega-fantastiske rolle som mor, skriver ‘Familien fra Bryggen’-stjernen for nyligt på sin Facebook sammen med et video af datterens vugge, som naturligvis allerede står klar.
Se den søde video af vuggen nedenfor:

Sommerfuglene har i den grad meldt sig for længst?? Jeg glæder mig så meget til min nye mega-fantastiske rolle som mor??…
Opslået af Stephanie, Geggo på 7. januar 2016

Se billeder af Geggo øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Geggo giver ledetråd om barnets navn
LÆS OGSÅ: Stephanie: Derfor bliver jeg kaldt ‘Geggo’
SE BILLEDERNE: Geggos mave vokser
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.