Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

Man skal være meget heldig, hvis ens arbejdsgiver ønsker at betale ens bryllup – men er Geggo og Cengiz så heldige?

Af Louise Vilsbøl - 2. maj 2019 kl. 20:10

I den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ har der endnu en gang stået bryllupsplanlægning på programmet. Geggo og Cengiz fik aldrig registreret deres bryllup i Las Vegas, så selvom seerne har set dem blive gift, måtte de altså holde endnu et bryllup, og det kulminerer i aftenens sæsonpremiere, hvor seerne kommer med på første række.
Det passede parret fint at blive gift igen, men det svimlende bryllups-budget, som man har kunnet høre dem diskutere i serien, får seerne til at stille spørgsmål. For betyder tv-tiden, at TV3 betaler brylluppet?
LÆS OGSÅ: Geggos rørende hyldest: Sådan var Mopper med til brylluppet
– Jeg skal da være ærlig og sige, at det ville være fantastisk hvis ens arbejdsgiver smed et godt stykke over en kvart million i nakken på én og sagde “VI GI’R!” – men sådan forholder verden sig altså ikke! Hverken Metronome Productions, som er folkene bag vores program, eller TV3, som er vores kanal, betaler én krone til vores bryllup eller andre ting, vi køber. Det er korrekt, at jeg får penge for det, jeg laver, og det er ej heller en hemmelighed, skriver Geggo på sin blog.
SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup
Udover tv-serien tjener Geggo penge på sin blog, og indtil 1. april havde hende og Cengiz skønhedssalonen La Lotus, som de egentlig ville udvide, men i stedet valgte at lukke, da de ikke længere brændte for den, som de tidligere havde gjort, det har dog levnet tid til det nye projekt Stjerneboksning, som kommer senere på året. Hun mener egentlig, at økonomi er en privat sag, men lige på det her punkt, vil hun gerne gøre det klart, hvad der er op og ned.
– Ingen andre end Cengiz og jeg betaler for vores bryllup. Min mor har betalt min kjole, fordi det insisterede hun på – og selvfølgelig siger jeg ikke nej tak til det, det ville være fjollet – så det er jeg meget taknemmelig for, skriver Geggo på bloggen og lægger op til, at det bliver spændende at følge med i bryllupsplanlægningen fremover.
LÆS OGSÅ: Vild pris: Så meget koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot
– Det er ingen hemmelighed, at brylluppet bliver dyrt, det bliver faktisk rigtig dyrt – men vi får også alle vores drømme opfyldt og har valgt ikke at spare på noget som helst. Jeg har fået (næsten, hæhæ) frie tøjler til planlægningen, og vi bidrager praktisk talt lige meget til det økonomiske herhjemme, så vi er blevet helt enige om, at de her dage – de skal have fuld pedal!
Og det må man sige, den fik. I aftenens afsnit afslører Geggo og Cengiz, at brylluppet kom til at koste 500.000, som de altså har betalt af deres egen lomme.
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til at sprede Moppers aske
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag