Geggo afslører: Så få af mine følgeres beskeder læser jeg

Geggo får konstant beskeder på Instagram, og det kan være svært at nå at åbne dem alle sammen. Derfor beklager hun, da hun svarer på, hvor mange hun rent faktisk får set.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. december 2020 kl. 9:03

Det siger sig selv, at 30-årige Stephanie Karma Salvarli langt fra kan nå at læse alle de mange, mange beskeder, hun døgnet rundt modtager fra sine følgere. Dem har hun nemlig cirka 621.000 af, og derfor ville hun ikke kunne lave så meget andet, hvis hun læste og besvarede dem alle sammen.

Det indrømmer hun også gerne, da hun i en spørgerunde på Instagram bliver spurgt til, hvorvidt hun når at læse alle de private beskeder, hun modtager.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

– På ingen måde, nej. Jeg får ufatteligt mange beskeder hver dag, og sommetider kigger jeg lige på de seneste. Men jeg tror, jeg ser cirka 10 til 15 procent af dem jeg får. Sorry, venner, skriver Geggo i sin story på Instagram.

Så populær er ‘Bryggen’ på Instagram

I det hele taget er ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne nogle populære personer at følge på det sociale medie, hvor Linse også har over en halv million følgere, mens omkring 306.000 mennesker følger med hos Cengiz og 143.000 hos Didde.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe taler ud om chok-exit

Man kan endnu ikke følge 4-årige Alba, men hvis det var tilfældet, ville hun med stor sandsynlighed være en populær konto.

Ifølge reglerne skal man dog være 13 år for at have en profil på Instagram. Alligevel sagde rygtet tilbage i september, at Alba nu også kunne følges, men at hun havde en privat profil. Det viste sig desværre, at der var tale om identitetstyveri.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

– Nej, Alba har ikke Instagram, der er dog en del falske profiler af hende, som jeg går ud fra, det er børn, der laver. Men hun har altså ikke en selv, var Geggo i den forbindelse ude og slå fast.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Han har skuffet mest i ‘Vild med dans’

Læs mere om