Geggo afslører: Jeg har en affære

Realitybaben indrømmer, at hun har en affære, hvilket kæresten ikke er tilfreds med.

Af Emilie Holm Egebro - 7. juni 2015 kl. 13:55

Den populære Stephanie Karma ‘Geggo’ Christiansen fortalte i marts, at hun havde fundet manden i sit liv.  Nu afslører hun, at hun også har fået en affære.
– Jeg har fået mig en affære! Dog ikke med en anden fyr. Jeg er meget tro og loyal overfor min kæreste Cengiz, og sådan vil det altid være, skriver Geggo på sin blog og fortsætter:
– Min affære er min shopping, og min svaghed er min yndlings-butik Zanca Sonne. Jeg er en material girl og elsker at shoppe, allerhelst et par gange om ugen.
LÆS OGSÅ: Ærlig Geggo taler ud om sin far
Kæresten er utilfreds
På trods af at det ikke er en anden fyr, Geggo har kastet sin kærlighed på, så er kæresten Cengiz ikke glad for Geggos nye affære.

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Foto: Facebook

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Foto: Facebook


– Min kæreste ved at blive sindssyg, for jeg er elendig til at gå et sted hen og købe én ting, forklarer Geggo og tilføjer:
– Jeg er dog enig med mig selv om, at det kun er et problem, hvis man gør det til et problem. Min shopaholic fungerer fint for mig.
Følg Geggo på hendes blog HER!
LÆS OGSÅ: Vred Geggo: Stop hunde-racisme
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.