Geggo afslører: Jeg ELSKER 'De unge mødre'!

‘Familien fra Bryggen’-stjernen indrømmer gerne, at hun elsker at følge med i de unge mødres liv hver uge.

Af Jonas Sand - 25. september 2015 kl. 10:33

Hver tirsdag aften sætter en del danskere sig til rette i sofaen for at følge med i livet hos en række unge kvinder med børn, når Kanal 4 sender ‘De unge mødre’. Én af dem er ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie “Geggo”, der gerne vil indrømme, at hun er stor fan af programmet.
– Jeg elsker ‘De unge mødre’. ELSKER det! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er mega fan, og jeg tvinger Cengiz til at se det med mig hver uge. Og han er så sød, at han bare ser med, selv om han virkelig hader det, fortæller Geggo til Realityportalen.dk.
– Jeg elsker det virkelig. Jeg tror, det er noget, der vil komme bag på folk, men det gør jeg altså. Jeg har set hver sæson, og jeg håber bare, at det fortsætter for evigt!
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan bliver barnets navn
Fantastiske mødre – og det modsatte
Stephanie er trofast seer og har været det igennem de mere end ti år, som ‘De unge mødre’ nu har været sendt på dansk tv. Og reality-stjernen ved godt, hvad det er, der fanger hendes interesse.
– Der er så mange forskellige karakterer. Så er der højgravide mødre, der bare sidder og ryger en smøg, og så kan man sidde derhjemme og tage sig til hovedet. Men så er der andre, hvor man bare synes, at de er nogle fantastiske mødre.
– Jeg elsker mange af deltagerne, fordi de er fantastiske mødre. Men jeg elsker også de deltagere, hvor man bare sidder og tænker: “Helt ærligt, det der kan jeg gøre bedre”. Så man får det også bedre med sig selv, når man ser det, griner hun.
LÆS OGSÅ: Geggos kæreste vil giftes: Jeg har en genial plan

Favoritterne klar
Igennem de mere end ti år har der været mange unge mødre med i programmet, men der er enkelte, som virkelig har gjort et indtryk på Geggo.
– Jeg er stor fan af Camilla Framnes. Ej, hvor kan jeg godt lide hende. Hun er en god mor. Det kan man bare se i programmet. Jeg ved godt, at det er tv, men man kan bare se, at hun er fantastisk.
– Jeg elsker også Line (Meyer, red). Hun er vildt mærkelig, men på den fede måde. Hun er så speciel, og jeg synes, det er fantastisk. Og så naturligvis hende Nadja (Kaagh, red.). Det var fantastisk at følge med i hendes liv og kampen mod kræft.
Og så er der især én af de nuværende deltagere, som hun håber på at komme til at se meget mere af i fremtiden.
– Men man kan jo heller ikke undgå at blive underholdt at Natascha Linea. Hun er jo en karakter helt for sig selv. Hun burde faktisk have sit eget tv-program. Det synes jeg, at man burde give hende, slutter Stephanie.
Se flere billeder af Geggo i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Natascha Linea jagtede barn med homoseksuelt par
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.