Geggo afslører: Jeg er 20 kilo tungere, end jeg var engang

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er glad for sin krop, selvom den har ændret sig efter, hun er blevet mor.

Af Emilie Holm Egebro - 13. april 2017 kl. 19:25

Den 5. februar kunne ‘Familien fra Bryggen’ fejre, at det var et år siden, lille Alba kom til verden. Den stolte mor, Geggo, fortæller, at selvom der er gået over et år, er hendes krop endnu ikke helt tilbage til det gamle, men det ser hun ingen grund til at bekymre sig om.
– Min krop har stået bedre og været flottere, og den har været syv kilo mindre inden fødslen sammenlignet med nu. Men det tager jeg med. Jeg er ikke sådan en, der græder over det. En lille smule, når jeg skal prøve tøj, og min mave er lidt irriterende, men ellers ikke, fortæller Geggo til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Baby-news i den nye sæson?
– Det kommer, når det kommer, og jeg træner nu og er igang igen. Jeg vil også sige, at når jeg ser billeder af mig selv fra før i tiden, hvor jeg vejede næsten 20 kilo mindre end i dag, og min krop og mit ansigt var helt anderledes, så synes jeg, at de kilo, jeg har nu, har gjort mig godt. Dengang vejede jeg omkring 50 kilo og var meget tynd, og jeg synes godt, at kvinder må have lidt. Sådan som jeg er nu, hvor jeg ikke et siv i luften, det har jeg det fint med.
Geggo afslører, at det eneste, som hun gerne ville undvære på sig selv, er sine ridelår. Hun fortæller dog, at hun altid har haft dem, så efterhånden har hun accepteret den del af sig selv også.
Se det store galleri øverst i artiklen, hvor man kan se Geggos udvikling i årenes løb.
GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
 
LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring
LÆS OGSÅ: Geggo: Mon jeg nogensinde bliver glad igen?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.