Geggo afslører: Har været indlagt på psykiatrisk

Geggo fortæller på sin blog, at hendes frygt for bakterier tidligere har fået hende indlagt.

Af Jonas Sand - 31. marts 2015 kl. 8:14

Der kommer chokerende sandheder frem om Geggo i disse dage. Forleden fortalte realitystjernen, at hun tidligere har oplevet en ufrivillig abort. Nu står hun frem på sin blog og fortæller om en episode, der ligger endnu længere tilbage i tiden.
– Da jeg var cirka 14 år gammel, blev jeg indlagt på psykiatrisk afdeling. Jeg gik med plastik-handsker, og min mor havde plastik-bestik med til mig på restauranter. Hun driller mig med det i dag, men dengang kunne hun godt se, den var alvorlig gal, afslører Geggo.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Det har jeg fået sprøjtet i ansigtet
Angst for bakterier
‘Familie fra Bryggen’-stjernen fortæller desuden, at hun altid har været bange for bakterier, og det var grunden til indlæggelsen, da hun var teenager.
– Jeg har en rigtig stor angst, jeg altid har levet med, og det er bakterier. Det er en del af min OCD. Jeg bruger cirka halvanden håndsprit om ugen, i nogle perioder mere. Jeg har en angst for dørhåndtag og bruger altid en håndsprit, hvis jeg har rørt ved et.
LÆS OGSÅ: Geggo vil åbne stripklub med kæresten
Skar i sig selv
Angsten for de mange bakterier blev til sidst så slem for Geggo, at hun tog drastiske metoder i brug.
– Som endnu mindre skar jeg i mig selv, fordi jeg følte, at jeg skulle have bakterierne ud af kroppen. Jeg tænkte, at det var den eneste rigtige måde at gøre det på. Deraf kommer mine grimme ar på armene.
På hendes blog kan du læse hele indlægget fra Geggo, der fortæller, at hun den dag i dag har det meget bedre.
LÆS OGSÅ: Geggos trageide: Ufrivllig abort
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.